Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Smart Trikala – Παρουσιάζεται η “έξυπνη” πόληsmart-trikala
Την ερχόμενη Πέμπτη 29 Ιουνίου στο δημαρχείο θα παρουσιαστεί από τον Δήμο Τρικκαίων και την e-trikala το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα για μια σύγχρονη και έξυπνη πόλη. 
Στο συγκεκριμένο πιλοτικό πρόγραμμα, μοναδικό για όλη την Ελλάδα, πλήθος εταιριών θα συνεργάζονται σε μια σύνθεση υποδομών και εφαρμογών, μεγάλης εμβέλειας, που θα είναι σε θέση να προσφέρει σειρά υπηρεσιών στους πολίτες. Το πρόγραμμα smart Trikala περιλαμβάνει πλήθος εφαρμογών όπως «έξυπνος» φωτισμός, παρακολούθηση προγράμματος στάθμευσης με αισθητήρες, έλεγχος διαδρομών απορριμματοφόρων, πρόγραμμα Οpen Mall, παρακολούθηση κυκλοφοριακού, τηλεπρόνοια κ.α. Σημαντικότερο όλων το ηλεκτρονικό ΚΕΠ ή αλλιώς το ΑΤΜ πιστοποιητικών. Ένα μηχάνημα που θα μπορεί να δίνει πιστοποιητικά στους πολίτες με μια απλή κάρτα! Ολες αυτές οι εφαρμογές βρίσκονται σε ένα κεντρικό χώρο ελέγχου (control room) στην είσοδο του δημαρχείου.
http://www.thessalianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=72296:trikala-poli&catid=43:municipality&Itemid=30
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)