Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι πρωταθλητές του Rally Acropolis στον αγώνα επίδειξης τέννις!


SIG_0017
Λίγες στιγμές πριν την Τελετή Εκκίνησης, ο 3ος γύρος του FIA ERC κινήθηκε σε ρυθμούς Ρολάν Γκαρός, ενός από τα κορυφαία τουρνουά τένις στον κόσμο, το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Γαλλία και είναι το διασημότερο που πραγματοποιείται σε χωμάτινο τερέν.
SIG_0028
Με κοινό στοιχείο τη διεθνή αναγνωρισιμότητα και… τη χωμάτινη επιφάνεια, δύο εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, ο 13 φορές Πρωταθλητής Μέσης Ανατολής Nasser Al-Attiyah και ο 2 φορές Πρωταθλητής Ευρώπης Kajetan Kajetanowicz, χαλάρωσαν με έναν φιλικό αγώνα τένις μεταξύ τους, σε γήπεδο της Ακαδημίας Τένις «Φθιωτικός», που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το Service Park του αγώνα. Αν και δήλωσαν ότι έπαιζαν τένις για πρώτη φορά, η απόδοσή τους ήταν καλή, όμως το κυριότερο είναι ότι διασκέδασαν.
Kajetan Kajetanowicz: «Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα τένις. Πριν από πολλά χρόνια, έπαιζα με φίλους μου σκουός. Φυσικά δεν είναι το ίδιο, αλλά μου άρεσε. Δε γνωρίζω τους κανόνες, οπότε δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποιος κέρδισε. Σίγουρα, προτιμώ τα ράλλυ από το τένις και γι’ αυτό είμαι εδώ. Το τένις έχει πλάκα, αλλά δεν είμαι βέβαιος πως ήταν καλό για εμένα πριν από το ράλλυ» δήλωσε αστειευόμενος.
Nasser Al-Attiyah: «Αισθάνομαι πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ, στο Ράλλυ Ακρόπολις. Σήμερα παίξαμε τένις με τον Kajto και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δε μετρούσαμε πόντους, αλλά νομίζω ότι και οι δύο κερδίσαμε! Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα τένις και νομίζω πως δεν ήταν άσχημα. Ήταν επίσης πολύ ωραίο που παίξαμε σε χωμάτινο τερέν, όπως στο Ρολάν Γκαρός».
fonografos.net

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)