Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Περιφέρεια προβάλει το σύνολο της τοπικής παραγωγής της σε έκθεση στην Αθήνα

Η Περιφέρεια Στερεάς συμμετείχε στην έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι & Ελιά», που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 16 Ιουνίου στο Άλσος Περιστερίου στην Αττική.

Η έκθεση διοργανώθηκε από τον Δήμο Περιστερίου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την προώθηση των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό της Αττικής, την ανάδειξη της γαστρονομίας και του πολιτισμού της αυθεντικής Ελλάδας, αλλά και την εκπαίδευση των πολιτών σε θέματα περιβάλλοντος.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, έχει τιμητική θέση προβολής στη φετινή οργάνωση, ως η μοναδική περιφέρεια που θα προβάλει το σύνολο της τοπικής παραγωγής της, τη γαστρονομία της, αλλά και τον πολιτισμό της, μέσω της οργάνωσης σχετικών εκδηλώσεων. Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης θα είναι τις καθημερινές από τις 17:00 έως τις 23:00, και τα Σαββατοκύριακα από τις 11:00 έως τις 23:00.
tvstar.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)