Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ: Ο ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ» στο ΕΒΕ Φθιώτιδας

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΈΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ διοργανώνει και σας προσκαλεί σε Ημερίδα, με θέμα:
«ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ: Ο ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ»

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 και ώρα 6.30 μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας (Όθωνος 3, Λαμία).

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Αθανάσιος Μακρυγιάννης, ο Ομ. Καθηγητής του Α.Π.Θ. κ. Λάμπρος Κοτσίρης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αλέξανδρος Διαμαντάρας και η κ. Κατερίνα Κωτσάκη, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Διαμεσολαβητών.
Εισηγήσεις θα παρουσιάσουν:
  • Ο κ. Λάμπρος Κοτσίρης, Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Ομ. Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της Επιτροπής Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,
  • Η κ. Κατερίνα Κωτσάκη, ε.τ. Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, MCiarb, Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ,
  • Ο κ. Σέργιος Μαναράκης, Δικηγόρος, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχετικά με την υπαγωγή εμπορικών διαφορών στη διαδικασία της Διαμεσολάβησης και τα ιδιαίτερα οφέλη της για τους ενδιαφερόμενους,

  • Η κ. Αντωνία Κιάτου, Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχετικά με τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων, όπως θεσμοθετήθηκε με τον Ν. 4469/2017 και τροποποιήθηκε με τον Ν. 4472/21017.
Τις Εισηγήσεις θα συντονίσει ο Καθηγητής κύριος Λάμπρος Κοτσίρης.

Θα ακολουθήσει συζήτηση, κατά την οποία οι παριστάμενοι θα έχουν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις, που θα λύσουν ενδεχόμενες απορίες τους, τόσο σχετικά με τη Διαμεσολάβηση, τον νέο αυτό θεσμό εξωδικαστικής επίλυσης αστικών και εμπορικών διαφορών, που εισήχθη στην Ελληνική Νομοθεσία με τον Ν. 3898/2010 σε ευθυγράμμιση με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2008/52, όσο και σχετικά με τον νεοεισαχθέντα στην Νομοθεσία μας εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης επιχειρηματικών οφειλών.
Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας, ευελπιστώντας ότι, φεύγοντας, θα έχετε αποκομίσει μία σαφή εικόνα για το θεσμό της Διαμεσολάβησης.
Διοργανωτική Επιτροπή: η κ. Αγγελική Αργυροπούλου, η κ. Γιάννα Μπουλέρου, η κ. Παρασκευή – Ευαγγελία Μυλωνά, η κ. Μαρία – Αγγελική Σκούρα και η κ. Μαριάνθη  Στουρνάρα, όλες Δικηγόροι Λαμίας και Διαπιστευμένες Διαμεσολαβήτριες του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καθώς και η κ. Αντωνία Κιάτου.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Παρακαλούμε δηλώστε την συμμετοχή σας στο email της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ»: eed.mediation@eledi.gr, με κοινοποίηση στην κ. Αντωνία Κιάτου (info@akiatou.gr).
Η Πρόεδρος
της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ
Κατερίνα Κωτσάκη


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)