Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγιος Κωνσταντίνος:Συνελήφθη αλλοδαπός για διάφορα αδικήματα(παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών, καθώς και για εκκρεμή καταδικαστική Απόφαση)

Συνελήφθησαν 32 άτομα για διάφορα αδικήματα στη Στερεά Ελλάδα

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διενέργεια στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ερευνών και ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά 32 άτομα και συγκεκριμένα:
Ημεδαπός στην Τραγάνα, κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ημεδαπός στα Λουτρά Αιδηψού, για κλοπή από εμπορικό κατάστημα της περιοχής.
Δύο  ημεδαπές στη Νέα Αρτάκη, για απόπειρα κλοπής από κατάστημα super market της περιοχής.
Δύο  ημεδαποί στη Θήβα, για απόπειρα κλοπής από οικία της περιοχής.
Δύο  αλλοδαποί στο Αλιβέρι, για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων & του τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν 7 μαχαίρια και 11 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με αδασμολόγητα τσιγάρα.
Αλλοδαπός στον Άγιο Κωνσταντίνο, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών, καθώς και για εκκρεμή καταδικαστική Απόφαση.
Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας. Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 7 ετών & 8 μηνών, για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.
Αλλοδαπός στο Αλιβέρι, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. Κατασχέθηκαν μαχαίρι, σουγιάς και ένα αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα των 200 ευρώ.
Τέσσερα  άτομα και ειδικότερα τρεις αλλοδαποί & ένας ημεδαπός στον Άγιο Κωνσταντίνο, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 15 γραμμαρίων. Επιπλέον οι αλλοδαποί στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.
Ημεδαπός σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Αλλοδαπός στην Ιστιαία, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού.
Τρία άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός & ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, καθώς και ένας αλλοδαπός στην Αλίαρτο, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.
Πέντε άτομα και ειδικότερα δύο ημεδαποί σε περιοχές της Φθιώτιδας, δύο αλλοδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας, καθώς και ένας αλλοδαπός στο Βαθύ Αυλίδας Ευβοίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Πέντε αλλοδαποί και ειδικότερα δύο σε περιοχές της Φθιώτιδας, δύο σε περιοχές της Βοιωτίας, καθώς και ένας στη Χαλκίδα, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.
Δύο  άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στην Αλίαρτο και μία ημεδαπή στις Θερμοπύλες, για παραεμπόριο.
Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου, ενώ ο ημεδαπός κατηγορείται επίσης και για παράβαση του ΚΟΚ.
Τέλος, αλλοδαπός στην Παραλία Αυλίδας, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)