Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Ε.Κ.Π.Ε.Φ. συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων των Δήμων του Ν. Φθιώτιδας


εργατικά_κέντρα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(21-06-2017)
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Κ.Π.Ε.Φ.) συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων εργαζόμενων των Δήμων όλου του Νομού Φθιώτιδας και στα δίκαια αιτήματα τους για άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους και για σταθερή και μόνιμη εργασία.
Θεωρούμε ότι η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που έκρινε αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων των συγκεκριμένων εργαζόμενων, αδικεί και αφήνει αίολους τους συμβασιούχους εργαζόμενους όλων των Δήμων ανά την Ελλάδα, οι οποίοι ουσιαστικά καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Δεν περιμέναμε ποτέ από μια Αριστερή Κυβέρνηση να νομοθετεί αντικρουόμενους νόμους, να προκαλεί σοβαρά προβλήματα στους εργαζόμενους και αντί να αναλαμβάνει τις ευθύνες της, να κρύβεται «δήθεν» πίσω από την ανεξαρτησία του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Από μια Αριστερή Κυβέρνηση οι εργαζόμενοι θα περίμεναν να δώσει άμεση λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα,  όπως άλλωστε συνάδει με τις πρακτικές και τις αρχές μιας Αριστερής Κυβέρνησης.
Απαιτούμε άμεσα την πληρωμή των δεδουλευμένων των συγκεκριμένων εργαζόμενων αλλά και μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους τους συμβασιούχους στην καθαριότητα των Δήμων, γιατί η καθαριότητα δεν αποτελεί έκτακτη αλλά μόνιμη ανάγκη όλων των πολιτών της Ελλάδας.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Π.Ε.Φ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)