Το 1ο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Π Ε Φθιώτιδας


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Κ.Π.Ε.Φ.) πραγματοποιεί το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου το 1ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας.
''Στόχος μας ένα μαζικό, ταξικό πολιτικοποιημένο, αυτόνομο συνδικαλιστικό κίνημα, με το Εργατοϋπαλληλικό μας Κέντρο ως συλλογικό οργανωτή και εκφραστή των δυνάμεων της μισθωτής εργασίας, των δυνάμεων του μόχθου, της δημιουργίας και της απασχόλησης στο νομό μας'' αναφέρεται στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας .
Το συνέδριο γίνεται σε  μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα, και το Εργατουπαλληλικό Κέντρο θα επιχειρήσει μέσα από έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο, με ενότητα και αλληλεγγύη να  συζητηθούν ολα τα θέματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική οικονομία και την αγορά εργασίας προγραμματίζοντας παράλληλα και την δράση του για το επόμενο διάστημα .  
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τo Mώλο με τρένο στο κέντρο της Ευρώπης! Και όμως μεσα στο 2017 θα γίνει πραγματικότητα !

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)