Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΚΟΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΚΟ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Νέα μέτρα ετοιμάζονται για να μας εξαθλιώσουν περισσότερο. Το βαρέλι της αντιλαϊκής πολιτικής δεν έχει πάτο. Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας. Λένε να κάνουμε υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Πόσες φορές το έχουμε ακούσει αυτό;

Ψέματα τώρα....Ψέματα χτες Ψέματα μια ζωή.
Φτάνει πια.

Εμάς φοβούνται να μην αντιδράσουμε. Γι αυτό προσπαθούν να μας ξεγελάσουν. Την δύναμη μας φοβούνται, τον δρόμο του αγώνα. Για μας όμως είναι μονόδρομος.

Το χρωστάμε σε μας και τα παιδιά μας για να μην πάρουν τον δρόμο της ξενιτιάς. Για να μην μας μπλέξουν σε πολεμικές συρράξεις για να βγάλουν και από την ίδια μας την ζωή ακόμα μεγαλύτερο κέρδος. Στο μέτωπο κεφαλαίου - Ε.Ε και των κυβερνήσεων τους, υψώνουμε την δικά μας δύναμη. Μέσα από τα σωματεία παλεύουμε για την ανατροπή αυτής της κατάστασης.

Σε καλούμε συνάδελφε στην Γ.Σ το Σάββατο 13 Μάη στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Σχολείου Πελασγίας.

Να κουβεντιάσουμε την οργάνωση του αγώνα μας και να εκλέξουμε εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές του Σωματείου για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο ιδρυτικό συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Λαμίας.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ 10:30 π.μ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΚΟΥ
ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΪΟΥ 07:00 μ.μ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΚΟΥ


Το Διοικητικό Συμβούλιο
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)