Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τί αλλάζει στο φθιωτικό ποδόσφαιρο.Το νοικοκύρεμα της ΕΠΣΦ


Η άνοδος της Λαμίας στην Super League υποχρεώνει την ΕΠΣΦ να βάλει τα δυνατά της να ανταποκριθεί στις αλλαγές που έρχονται για το φθιωτικό ποδόσφαιρο.
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΦ Κώστας Σακελλάρης ο οποίος μίλησε για όλα όσα πρέπει να αλλάξουν για να σταθούν όλοι στο ύψος των ιστορικών στιγμών.
Αλλά και για την καλύτερη έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν χρειάζεται νοικοκύρεμα όπως είπε ο κος Σακεελλάρης που μαζί με τον Θωμά Σιάπα κατέθεσαν στην ΕΠΣΦ σχέδιο εξοικονόμισης πόρων το οποίο και εγκρίθηκε ομόφωνα από όλο το Συμβούλιο.
Έτσι η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας την νέα σεζόν θα μειώσει τα δικαιώματα που εισπράττει από τα σωματεία της .
Οι καιροί είναι δύσκολοι και αντιλαμβανόμαστε ότι και αυτά τα λίγα που διαθέτουν τα σωματεία υπέρ της Ένωσης πρέπει να τα περιορίσουμε στο ελάχιστο για να βοηθήσουμε στη βιωσιμότητα τους τόνισε ο κ Σακελλάρης.
Όσον αφορά τον προγραμματισμό για την νέα περίοδο και αν θα χρειαστούν δύο όμιλοι,ο κος Σακελλάρης είπε πως αυτό θα συζητηθεί σε δεύτερο χρόνο,το βασικό είναι να γίνει προγραμματισμός των αγώνων έτσι ώστε να μην συμπίπτουν με αυτούς της Λαμίας.
Έχουμε ανάγκη όλες τις ομάδες που θα λειτουργήσουν ως φυτώρια για τις ομάδες μας της Γ Εθνικής και κυρίως για την Λαμία.Αφού πρώτος και βασικός στόχος είναι να υπάρχει υλικό για την μεγάλη μας ομάδα.
lamiafm1.gr
 
 
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)