Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο


Απόφαση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος ορίζει ότι οι κάτοχοι παλαιού τύπου εντύπων αδειών χειριστή ταχύπλοου σκάφους, πρέπει να τις αντικαταστήσουν με άδειες νέου τύπου, μέχρι την 31-12-2019.
Ουσιαστικά δίνει παράταση για αντικατάσταση των παλαιών αδειών αφού η προηγούμενη προθεσμία που είχε οριστεί έληγε στο τέλος του 2017. Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι παλαιού τύπου Άδειας Χειριστή Ταχυπλόου σκάφους θα πρέπει να προσέλθουν στα λιμεναρχεία της χώρας προκειμένου υποβάλουν σχετική αίτηση με τα επισυναπτόμενα σε αυτήν δικαιολογητικά:
1.Αίτηση
2.Η Άδεια χειριστή ταχυπλόου σκάφους.
3.Παράβολο 25,00 € υπέρ ΕΚΟΕΜΝ που εκδίδεται από την Υπηρεσία.
4.Δύο (02) πρόσφατες έγχρωμες φωτογραφίες και αντίστοιχο ψηφιακό αρχείο (ύψος:2,2cm πλάτος: 1,9cm, (δηλαδή αναλογία 1,16) και ανάλυση τουλάχιστον 450Χ522 pixels.
5.Παράβολο 10,00€ υπέρ Δημοσίου που εκδίδεται είτε από τις Δ.Ο.Υ. στον ΚΑΕ 3435 είτε μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής (8-παράβολο) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (http://wwvν.gsis.gr) επιλέγοντας: Φορέα Δημοσίου «Ναυτιλίας και αιγαίου /Λοιπές Υπηρεσίες», κατηγορία παραβόλου: «Θαλάσσια Αναψυχή», Τύπος παραβόλου» Άδεια χειριστή τ/χ σκάφους (αντικατάσταση παλαιάς)»
Το εν λόγω παράβολο πληρώνεται :
α.Στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ.
β.Στις τράπεζες
γ.Με πιστωτική / προπληρωμένη / χρεωστική κάρτα Ελληνικών Τραπεζών
δ.Στα ΕΛΤΑ
Πηγή: Άδεια χειριστή ταχύπλοου σκάφους – νέα παράταση αντικατάστασης – Boat & Fishing


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)