Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτός είναι ο τελικός απολογισμός του Επιμελητηρίου για το 2016


Τι αλλαγές θα γίνουν στον προϋπολογισμό του 2017
Τον τελικό απολογισμό χρήσης του 2016 και την οριστικοποίηση του ταμειακού υπολοίπου του περασμένου χρόνου δημοσίευσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα και την 1η τροποποίηση του προϋπολογισμού χρήσης 2017 ως προς τους κωδικούς και όχι ως προς το σύνολο.
Δείτε αναλυτικά στους παρακάτω πίνακες τα προϋπολογισθέντα, αυτά που πραγματοποιήθηκαν και όσα …προσδοκούν:


Σημειώστε βέβαια ότι στο ταμειακό υπόλοιπο που φτάνει τα 1,247,533.93 ευρώ, τα 1.213.417,62 είναι τα αποθεματικά του Νομικού Προσώπου στην Τράπεζα της Ελλάδας, τα οποία με το «ευεργέτημα» Βενιζέλου και το «σωτήριο» PSI, «κουρεύτηκαν» (δηλαδή οι ελληνικές απαιτήσεις σε ομόλογα που έχει το Επιμελητήριο και πολλοί άλλοι φορείς οι οποίοι και πλήρωσαν τα χρέη της τράπεζας του Σόιμπλε και των άλλων «σωτήρων»), στα 919.908,55 ευρώ σύμφωνα με την αξία κτήσης των μεριδίων που έχει ο λογαριασμός. Η τρέχουσα αξία τους, όμως για να μην ξεχνάμε την καταστροφή που έχει γίνει στην χώρα μας από τις κακές πολιτικές, είναι στα 426.125,52 ευρώ, σύμφωνα με τη σχετική ανάλυση!
(Αν θέλετε να δείτε και τις αυξομειώσεις που φέρνει η 1η τροποποίηση του προϋπολογισμού με την ανάλυση του ταμειακού υπολοίπου πατήστε εδώ).
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)