Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πατέρας,που διεμενε σε ξενοδοχείο στα Καμενα Βούρλα,έστειλε στο Νοσοκομείο το 2χρονο αγοράκι του!


Με πολύ προσοχή η αστυνομία εξετάζει την περίπτωση ενός δίχρονου αγοριού που προσωρινά βρέθηκε με τους γονείς του στην περιοχή μας. Σήμερα τα ξημερώματα μεταφέρθηκε από τον ίδιο τον πατέρα του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τα Καμ. Βούρλα όπου είχαν καταλύσει σε ξενοδοχείο ,βαριά κακοποιημένο στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας.
Οι γιατροί αντίκρυσαν ένα μωρό, με μώλωπες και εκδορές σε όλο του το σώμα,ημίγυμνο,τυλιγμένο μόνο με ένα γιλέκο,βρεγμένο και με υποθερμία.Αφού έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και δεν μπορούσαν να έχουν μια λογική εξήγηση από τον πατέρα του έναν 39χρονο δικηγόρο, ενημέρωσαν την Αστυνομία οπότε ο τελευταίος κλήθηκε αρχικά να δώσει εξηγήσεις στο ΑΤ και στη συνέχεια συνελήφθη για κακοποίηση ανηλίκου και ενδοοικογενειακή βία.
Η μητέρα του παιδιού και σύζυγος του 39χρονου που διανύει τον 3ο μήνα στην β΄εγκυμοσύνη της  και όλη νύχτα κοιμόταν στο ξενοδοχείο των Καμ. Βούρλων, ενημερώθηκε το πρωί και έφτασε στο νοσοκομείο.Δεν ήταν όμως πολύ διαφωτιστική είτε γιατί προσπαθούσε να καλύψει τον σύζυγό της, είτε γιατί πραγματικά δεν ήξερε τί συνέβει από τα μεσάνυχτα που η ίδια έπεσε να κοιμηθεί μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα που το παιδί μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο νοσοκομείο.
Για όλα αυτά όμως σίγουρα η απάντηση θα δοθεί από την Δικαιοσύνη αφού οι γιατροί ορθώς από την πρώτη στιγμή δεν αδιαφόρησαν αλλά ενημέρωσαν αρμοδίως για να προλάβουν τυχόν χειρότερες καταστάσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)