Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Δώρο» 1,2 εκατομμύρια ευρώ στο Δήμο Λοκρών για ληξιπρόθεσμα


Με το εντυπωσιακό ποσό των 1.168.168 ευρώ επιχορηγείται από το υπουργείο Εσωτερικών, μετά από έγκριση του Πάνου Σκουρλέτη για κάλυψη ληξιπρόθεσμων οφειλών μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, ο Δήμος Λοκρών.
Ο Δήμος της Λοκρίδας παίρνει το μεγαλύτερο κομμάτι από το 1,3 περίπου εκατομμύρια που πηγαίνει συνολικά στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης για κάλυψη ληξιπρόθεσμων οφειλών, καθώς θα εισπράξει 130.226 ευρώ και ο Δήμος Καντάνου – Σελίνου, ενώ 230.000 ευρώ θα εισπράξει ο Δήμος Σκοπέλου για την κάλυψη όμως ζημιών από θεομηνίες από τον σχετικό λογαριασμό του υπουργείου στο ΤΠ&Δ.
«Συγχαρητήρια στην ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία εισάκουσε τις εκκλήσεις», ήταν το σχόλιο του βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Σαρακιώτη για την συγκεκριμένη εξέλιξη. Θυμίζουμε ότι πριν από δύο μήνες ο Δήμος Λοκρών είχε επιχορηγηθεί και πάλι εκτάκτως με 40.000 ευρώ από το υπουργείο εσωτερικών για ζημιές στα δίκτυα εξαιτίας της κακοκαιρίας.
efthia.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)