Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διαγωνισμός για την καθαριότητα στο Κέντρο Προσφύγων Θερμοπυλών


thermopyles trofima
Συνοπτικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για τις υπηρεσίες καθαριότητας του Κέντρου προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στις Θερμοπύλες προκηρύσσει η ΠΕ Φθιώτιδας.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 65.000 ευρώ με ΦΠΑ και κριτήριο για την τελική επιλογή θα είναι η χαμηλότερη τιμή.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 στις 10 το πρωί στο Τμήμα Προμηθειών της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού της Περιφέρειας, λεωφόρος Καλυβίων 2, Λαμία.
Αναλυτικά στοιχεία μπορείτε να βρείτε εδώ.
Στο ίδιο διάστημα και μέχρι τα μέσα Μαΐου είναι σε εξέλιξη διψήφιος αριθμός διαγωνισμών με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Σημειώνουμε το διαγωνισμό για τον οποίο οι προσφορές έχουν καταληκτική ημερομηνία την προσεχή Τρίτη μετά το Πάσχα 18 Απριλίου στις 15.00 και αφορά την προμήθεια τροφίμων για το ΤΕΒΑ Βοιωτίας (Είδη παντοπωλείου), ενδεικτικού προϋπολογισμού 631.735,54 €. Ομοίως για το ίδιο πρόγραμμα, σήμερα δημοσιεύεται και η περίληψη της προκήρυξης του ΤΕΒΑ Νομού Ευρυτανίας, προϋπολογισμού 134.223,93 ευρώ με ΦΠΑ
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)