Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εντολή για διακοπές ρεύματος σε 300.000 πελάτες της ΔΕΗΔύσκολο, σκοτεινό και καυτό καλοκαίρι θα περάσουν φέτος περίπου 300.000 πελάτες της ΔΕΗ.

Το διοικητικό συμβούλιο έχει παραδώσει στον ΔΕΔΔΗΕ, 300.000 εντολές για διακοπές παροχών ηλεκτροδότησης σε εκπρόθεσμους οφειλέτες λογαριασμών ρεύματος. Το δ.σ. εκτιμά το οικονομικό κόστος για τη ΔΕΗ σε 500 εκατ. ευρώ.

Ήδη σε 150.000 περιπτώσεις οι διακοπές εκτελέστηκαν. Οι υπόλοιπες διακοπές παροχής ρεύματος είτε ανακλήθηκαν από τους προμηθευτές λόγω διακανονισμών, είτε ο ΔΕΔΔΗΕ παρεμποδίστηκε. Ένας σημαντικός αριθμός αυτών των συνδρομητών πέτυχε και επανασυνδέθηκε παράνομα, χωρίς να εντοπιστούν.
Οι διαπιστωμένες ρευματοκλοπές στη ΔΕΗ έφτασαν στις 10.616, για το 2016, με τον Διαχειριστή να έχει προλάβει να υποβάλει μηνύσεις σε 3.500 παραβάτες.

Η διαδικασία συνεχίζεται και για τους υπόλοιπους, ενώ ο ΔΕΔΔΗΕ υπολογίζει τις απώλειες σε ρεύμα στο 3,2% της κατανάλωσης.
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)