Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΠΣΦ/Α΄Κατηγορια: Νεες νικες για τους πρωτοπορους την 29η αγωνιστικη



Με τα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε την Κυριακή (23/4) το απόγευμα το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Οπούντιο Μαρτίνου να πραγματοποιεί μια ακόμη πειστική νίκη και να φτάνει ακόμα πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου, πέρασε με το ευρύ 1-6 από την Αταλάντη κόντρα στην τοπική ομάδα, διατήρησε τη διαφορά των 9 βαθμών από το δέυτερο Καλαπόδι και με πέντε αγωνιστικές να μένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, φαντάζει απίθανο να χαθεί ο τίτλος.
Το Καλαπόδι, επικράτησε εντός έδρας επίσης εύκολα του Ηρακλή Ροδίτσας/Ακαδημία με 5-1 ενώ μία ακόμη νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στη συγκομιδή του, ο τρίτος της βαθμολογίας, Ευρυτανικός, που επιβλήθηκε με 3-1 στη Λάρμυνα της τοπικής Προοδευτικής.
Το γκολ που πέτυχε ο Νίκος Λέντας έκρινε και την αναμέτρηση στη Στυλίδα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα της ανατολικής Φθιώτιδας κόντρα στον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου ενώ με το ίδιο σκορ (1-0) επικράτησε και ο Αστέρας Σταυρού επί των Καλυβίων, στο γήπεδο του Αμουρίου.
Επιστροφή στις νίκες για τη Μαλεσίνα, που μετά την ήττα μεσοβδόμαδα από τον Ευρυτανικό, επιβλήθηκε με 4-1 του Νέου Κρικέλλου ενώ με τη νίκη έφυγε από τα Καμένα Βούρλα, η Δάφνη Λιβανατών που επικράτησε με 2-1 της ομάδας της λουτρόπολης.
Από ένα βαθμό μοιράστηκαν, τέλος, Ολυμπιακός Λαμίας και Όμβρος που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 ενώ τους τρεις εύκολους βαθμούς αυτή την αγωνιστική πήρε ο Παμμωλιακός.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής:
Καλαπόδι-Ηρακλής Ροδίτσας/Ακαδημία 5-1
Αταλάντη-Οπούντιος Μαρτίνου 1-6
Στυλίδα-Άρης Αγ. Κωνσταντίνου 1-0
Καλύβια-Αστέρας Σταυρού 0-1
Μαλεσίνα-Νέο Κρίκελλο 4-1
Καμένα Βούρλα-Δάφνη Λιβανατών 1-2
Προοδευτική Λάρυμνας-Ευρυτανικός 1-3
Ολυμπιακός Λαμίας-Όμβρος Ομβριακής 1-1
Παμμωλιακός-Ένωση 2010 3-0 α.α.
lamiakos-typos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)