Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναβάλλεται η πληρωμή ασφαλίστρων προς τον ΕΛΓΑ

ΠΟΤΕ ΛΗΓΕΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΚΚΑΛΗ
Αναβάλλεται η πληρωμή ασφαλίστρων προς τον ΕΛΓΑ
Την αναβολή της πληρωμής των ασφαλίστρων προς τον ΕΛΓΑ για τα τέλη του ερχόμενου Ιουνίου αποφάσισε την Παρασκευή η διοίκηση του ασφαλιστικού φορέα, έχοντας το «πράσινο φως» από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο χιλιάδες αγρότες.
Συγκεκριμένα, η αναβολή πληρωμής αφορά τις εισφορές του 2016 οι οποίες ήταν προγραμματισμένο να πληρωθούν μέχρι σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017. Με τη σημερινή απόφαση, η υποχρέωση αυτή, μετατίθεται για τις 30 Ιουνίου 2017.
Σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης τόνισε τα εξής: «Οι αναγκαίες αναδιαρθρώσεις που γίνονται τόσο σε ασφαλιστικό, όσο και στα υπόλοιπα επίπεδα λειτουργίας του κράτους, δημιούργησαν ορισμένες «αρρυθμίες» σε επαγγελματικούς κλάδους. Μία εξ” αυτών, ήταν και η δυσανάλογη σώρευση οικονομικών υποχρεώσεων στους αγρότες, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αναγνωρίζοντας το πρόβλημα, κινηθήκαμε ως υπουργείο και σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΕΛΓΑ, αποφασίσαμε τη μετάθεση για τα τέλη Ιουνίου της συγκεκριμένης υποχρέωσης, δίνοντας ανάσα στους αγρότες που, ας μην ξεχνάμε, σηκώνουν και οι ίδιοι μεγάλο βάρος στην εθνική προσπάθεια εξόδου από την κρίση».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)