Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένα από τα μεγαλύτερα κιθαριστικά φεστιβάλ της Ελλάδος, διεξάγεται στην Αμφίκλεια


φεστιβαλ κιθαρασ αμφικλεια_fonografos
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
«Κιθαριστική Άνοιξη στο 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αμφίκαιας»
Ένα από τα μεγαλύτερα κιθαριστικά φεστιβάλ της Ελλάδος, διεξάγεται και φέτος για 3η συνεχή χρονιά, 4, 18 Μαρτίου και 2 Απριλίου 2017, στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, με γενικό τίτλο “Κιθαριστική Άνοιξη”.
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Αγρόκτημα Αμφίκαια, με την συμπαράσταση του Συλλόγου  Ελλήνων  Κιθαριστών.
Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση, έχει  ο διεθνούς φήμης Έλληνας Σολίστ και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, Στέλιος Γκόλγκαρης, ενώ συμμετέχουν ως προσκεκλημένοι διακεκριμένοι νεαροί, αλλά και έμπειροι Σολίστ της κιθάρας, όπως ο Χριστόδουλος Μπενετάτος, η Κατερίνα Καρυώτη η Κυριακή Μάινα, ο Δημήτρης Σταυρόπουλος, η Δήμητρα Γιάννου, ο Γιώργος Κανελλόπουλος, η Μαρίνα Σμιρνόβα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η φλαουτίστρια Μαρία Σακκά.
Ξεχωριστή τιμή για το Φεστιβάλ, αποτελεί η συμμετοχή του περίφημου Nikea Guitar Quartet, με το οποίο θα συμπράξουν σολιστικά ο Στέλιος Γκόλγκαρης και ο πολυβραβευμένος κιθαριστής Γιώργος Γκόλγκαρης.
Οι Συναυλίες του Φεστιβάλ, θα δοθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Αγροκτήματος Αμφίκαια, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

http://www.amfiklia.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)