Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δείτε τον διαδραστικό χάρτη με τους Ελληνικούς Αυτοκινητόδρομους, τι λειτουργεί και τι όχι


Δείτε τον διαδραστικό χάρτη με τους Ελληνικούς Αυτοκινητόδρομους, τι λειτουργεί και τι όχι
Το ypodomes.com καινοτομεί και πάλι και σας παρουσιάζει από σήμερα τον πρώτο διαδραστικό χάρτη με την λειτουργία του Ελληνικού Δικτύου Αυτοκινητόδρομων. Πρόκειται για ένα "υβριδικό" εργαλείο που θα σας επιτρέψει να βλέπετε την πορεία των παραδόσεων και λειτουργίας των νέων τμημάτων των οδικών αξόνων που βρίσκονται ακόμα υπό κατασκευή.
Ολυμπία Οδός, Ιόνια Οδός, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Κεντρική Οδός Ε65, Νέα Οδός, Εγνατία Οδός, Αυτοκινητόδρομος Μορέας, Αττική Οδός, μέρα με τη μέρα θα παρουσιάζονται στον χάρτη και θα σας δώσουν την ευκαιρία να βλέπετε, σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, το δίκτυο αυτοκινητόδρομων όπως διαμορφώνεται. 
Τις επόμενες ημέρες ο χάρτης θα εμπλουτιστεί με τα νέα τμήματα δρόμων αλλά και αυτοκινητόδρομων που ήδη λειτουργούν καθώς και με επιπλέον χαρακτηριστικά (π.χ. επισημάνσεις ανισόπεδων κόμβων, σηράγγων, πληροφοριακό κείμενο, πολυμεσικό περιεχόμενο/άξονα κ.α.).
Στο χάρτη μπορείτε να δείτε το δίκτυο όπως διαμορφώνεται και συγκεκριμένα: 
Με την πράσινη γραμμή μπορείτε να διακρίνετε τα τμήματα σε λειτουργία
Με την κόκκινη γραμμή τα τμήματα σε κατασκευή.
Σε μερικές ημέρες θα υπάρξει και η "κίτρινη γραμμή" με τα τμήματα δρόμων που αποτελούν τα νέα έργα υπό δημοπράτηση έργα στους αυτοκινητόδρομους, όπως το Πάτρα-Πύργος κ.α.
Τέλος με την γκρι γραμμή θα δείτε τα τμήματα δρόμων που αποτελούν μελλοντικά έργα, καθώς ακόμα δεν έχουν κλειδώσει χρηματοδοτικά όπως το βόρειο τμήμα του Ε65, ο ΒΟΑΚ κ.α.
Μπείτε στον διαδραστικό μας χάρτη και δείτε από πρώτο χέρι το πρώτο, αλληλοσυνδεόμενο Ελληνικό Δίκτυο Αυτοκινητόδρομων που αποκτά η χώρα.
 http://www.ypodomes.com/i
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)