Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτό κι αν είναι είδηση! Κέντρο κυνηγετικού τουρισμού η Στερεά Ελλάδα… ΝΤΡΟΠΗ ! Ας αντιδράσουμε όλοι !

Αυτό κι αν είναι είδηση! Κέντρο κυνηγετικού τουρισμού η Στερεά Ελλάδα… ΝΤΡΟΠΗ ! Ας αντιδράσουμε όλοι ! Προωθείστε το παντού!!
Δείτε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από την Περιφέρεια Στερεάς:
«Με αντικείμενο την ενίσχυση του κυνηγετικού τουρισμού μέσω πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη με τους εκπροσώπους των κυνηγετικών συλλόγων. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο κ.Μπακογιάννης ανακοίνωσε την συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ» που αφορά σε κυνηγούς από ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά και για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται για την ανάδειξη των δυνατοτήτων που προσφέρει η Στερεά Ελλάδα για το ψάρεμα, την ορειβασία, την πεζοπορία και τον αγροτουρισμό, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την ενίσχυση της οικονομίας και του τουρισμού.

Στην ίδια συνάντηση συζητήθηκαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι κυνηγετικοί σύλλογοι της Στερεάς Ελλάδας καθώς και οι τρόποι με τους οποίους η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μπορεί να συνδράμει στην επίλυσή τους.
Μετά την συνάντηση, ο κ.Μπακογιάννης δήλωσε: «Στη Στερεά Ελλάδα λειτουργούν 32 Κυνηγετικοί Σύλλογοι, στους οποίους είναι οργανωμένοι 17.000 κυνηγοί. Η Περιφέρειά μας διαθέτει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που μπορούν να την καταστήσουν το κέντρο του κυνηγετικού τουρισμού στη χώρα μας. Με την συμμετοχή μας στην έκθεση αλλά και με όλες τον σχεδιασμό που κάνουμε για την προβολή των δυνατοτήτων της Στερεάς Ελλάδας για το κυνήγι, το ψάρεμα και όλες τις δραστηριότητες στη φύση, μπορούμε να ενισχύσουμε τον τουρισμό μας και την οικονομία μας.»»
Και ξάφνου, έγινε το άλμα. Καταπληκτικό από ορισμένες απόψεις. Πώς δεν το είχαν σκεφθεί τόσα χρόνια; Η Στερεά αφήνει τους μίζερους χρόνους και μπαίνει στην τροχιά της ανάπτυξης. Οι δέσμες του φωτός των παγκόσμιων προβολέων πέφτουν πάνω της, γίνεται ο πρωταγωνιστής. Η εποχή των μεγάλων περιπετειών της κρίσης περνάει.
Η Στερεά Ελλάδα εξάντλησε όλα τα περιθώρια του ήπιου βιώσιμου τουρισμού, του θαλάσσιου, του ορεινού, του ιαματικού, του ιστορικού κλπ κλπ και τώρα θα γίνουμε και η Περιφέρεια του πολεμικού/κυνηγετικού τουρισμού. Έχουμε τόση και τέτοια άγρια πανίδα, που μπορεί να εκτονώσει την αγριοβαρβαρότητα των ενστίκτων των απανταχού κυνηγών, δίκην «εμφυλίου πολέμου» με τη φύση.
Στις τουριστικές εκθέσεις θα μας εκπροσωπούν οι κυνηγετικοί σύλλογοι και θα γεμίσουμε τις σελίδες όλου του κόσμου με ανάλογη διαφήμιση: «Εδώ τα καλά άγρια γουρούνια, οι καλοί λαγοί, οι καλές πέρδικες, τα καλά κοτσύφια και οι τσίχλες. Ελάτε να τα σκοτώσετε, να πιείτε το αίμα τους, να τα μαδήσετε, να τα γδάρετε. Εδώ τα καλά καλάσνικοφ και οι εφτάβολες καραμπίνες, οι διόπτρες, τα φυσίγγια…» Κάθε χωριό και φλάμπουρο, κάθε βουνό και μετερίζι των κυνηγών. Τίποτα να μη μείνει όρθιο…
Δεν είναι δυστυχώς αστείο. Προηγήθηκε η μαζική συμμετοχή όλων των πολιτικών - και των κυβερνητικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - στην κοπή της πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας, καθώς και η γιορτή των κυνηγών που διοργανώνει κάθε χρόνο ο πρώην υφυπουργός Αθανάσιος Γιαννόπουλος, στέλεχος, μέχρι τις τελευταίες εκλογές, των ΑΝΕΛ, στο χωριό του Περίβλεπτο της Δυτικής Φθιώτιδας. Και τώρα το ζήτημα είναι ποιος θα ανακοινώσει πρώτος τους μεγάλους στόχους για να ακουστούν τα μεγάλα λόγια του λαϊκισμού.
Αυτή είναι η νέα Ελλάδα… και οι νέοι πολιτικοί
ΝΤΡΟΠΗ ! Ας αντιδράσουμε όλοι !
Στέφανος Σταμέλλος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)