Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πέθανε ο συμπατριώτης μας πρώην αρχηγός της Π.Υ.Ανδρέας Κόης!


Πέθανε ο Ανδρέας Κόης

Το Πυροσβεστικό Σώμα πενθεί το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα από τα αγαπημένα παιδιά του, ο πρώην αρχηγός, Ανδρέας Κόης.


Ο Ανδρέας Κόης άφησε την τελευταία του πνοή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.
Είχε καταγωγή από τον Μώλο Φθιώτιδας, ενώ είχε υπηρετήσει και ως επικεφαλης της Π.Υ, στην Στερεά Ελλάδα.
Ο θάνατος του πρώην αρχηγού του Π.Σ., έχει προκαλέσει θλίψη στους αξιωματικούς και απλούς πυροσβέστες, καθώς σε όλη του την καριέρα ήταν πάντα κοντά τους, με το χαμόγελο, στην πρώτη γραμμή, μάχιμος μέχρι το τέλος, ενώ διακρινόταν για τον ακέραιο χαρακτήρα του και την εντιμότητά του. 
Η νεκρώσιμος ακολουθία του εκλιπόντος, θα πραγματοποιηθεί αύριο 10/03/2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:30, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.

Διαβάστε την συλλυπητήρια ανακοίνωση των Πυροσβεστών της Ένωσης Στερεάς Ελλάδας:
«Το Δ.Σ. της ΕΥΠΣ Στερεάς Ελλάδας εκφράζει την μεγάλη του θλίψη για τον πρόωρο χαμό του πρώην Αρχηγού του Π.Σ. Κόη Ανδρέα, ο οποίος έφυγε από την ζωή μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τελευταία.
Γεννημένος σε χωριό του Ν. Φθιώτιδας, διετέλεσε Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Στερεάς Ελλάδας το έτος 2001 και μετέπειτα το έτος 2006 Αρχηγός Π.Σ.
Κατά την πολυετή θητεία του διακρίθηκε για το πνεύμα συνεργασίας και την εργατικότητά του ενώ οι σχέσεις με όλους τους συναδέλφους υπήρξε άψογη. Συνέδραμε σε μεγάλο βαθμό στην επίλυση σοβαρών προβλημάτων στην Περιφέρειά μας ενώ η πόρτα του γραφείου του ήταν πάντα ανοιχτή για όλους ανεξαιρέτως!
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του και τους ευχόμαστε καλή δύναμη για την συνέχεια.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει …»      
Για το Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΙΧΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                                          ΥΦΑΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)