Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αλλαζει μονο ο προεδρος του Δημοτικου Συμβουλιου - Στις θεσεις τους μεχρι το 2019 οι Αντιδημαρχοι του Δημου Λαμιεων

Με την ίδια σύνθεση θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι τις εκλογές του 2019 το “Μαξίμου” της Λαμίας μετά την χθεσινή απόφαση του Δημάρχου Νίκου Σταυρογιάννη να παρατείνει την θητεία των 7 Αντιδημάρχων μέχρι το τέλος της πενταετίας δηλαδή μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019.

Η απόφαση ισχύει για όλους, παλιούς και νέους, καθώς από τους 7 Αντιδημάρχους οι τέσσερις έχουν μόλις έξι μήνες που με εντολή του Δημάρχου ανέλαβαν τα καθηκοντά τους και είναι απολύτως φυσιολογικό να τους δοθεί η δυνατότητα να φέρουν σε πέρας την αποστολή που έχουν αναλάβει.

Η χθεσινή απόφαση ξεκαθαρίζει και το τοπίο σχετικά με τις επιλογές του Δημάρχου ενόψει της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων την Κυριακή, για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων στην οδό Αινιάνων 6, μετά από πρόσκληση του πρώτου σε ψήφους Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Μαντζάνα.

Στις δημαιρεσίες η μοναδική αλλαγή θα είναι στο προεδρείο του Δημοτικού συμβουλίου. Μετά από 2,5 χρόνια θητείας αλλάζει ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και στη θέση του Θανάση Κλειτσάκη φαίνεται να εκλέγεται ο δημοτικός σύμβουλος Ζαχαρίας Χαλβαντζής.
lamiakos-typos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)