Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λαμία:Σπίτι άνεργης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών πλειστηριαζόταν την Τετάρτη 15/3/2017, για χρέος ύψους 1.600 προς το Δημόσιο

Σε εξέλιξη οι πλειστηριασμοί σπιτιών και στη Λαμία

Το σπίτι μιας άνεργης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών πλειστηριαζόταν την Τετάρτη 15/3/2017, στη Λαμία για χρέος ύψους 1.600 προς το Δημόσιο.
Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Λαμίας, τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λαμίας, εκπρόσωπο της Ομάδας Γυναικών Λαμίας της Ο.Γ.Ε. προέβη σε παράσταση διαμαρτυρίας και ευτυχώς στην εξεύρεση λύσης για την αναστολή πλειστηριασμού περιουσιακού στοιχείου της μητέρας.
«Καταγγείλαμε το γεγονός του ότι την ίδια στιγμή που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, διαπραγματεύεται τα επιπλέον αντιλαϊκά μέτρα ύψους 3,6 δις, αλλά και τις φοροαπαλλαγές και πάσης φύσεως διευκολύνσεις για το μεγάλο κεφάλαιο στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και των επιχειρηματικών επενδύσεων, στραγγίζει το όποιο πενιχρό εισόδημα ή περιουσιακό στοιχείο έχουν τα φτωχά λαϊκά στρώματα, για να βάζουν ‘’ένα πιάτο φαί στο τραπέζι τους’’», αναφέρουν οι γυναίκες της ΟΓΕ που δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα κοντά και σε άλλες λαϊκές οικογένειες της Λαμίας.
«Η λύση βρίσκεται στους αγώνες! Κανείς να μην σκύψει το κεφάλι και δεχτεί μοιρολατρικά ‘’το μαχαίρι στο λαιμό’’ που μας βάζουν με το έτσι – θέλω! Με συμμάχους τα ταξικά σωματεία, τους εκλεγμένους σε δήμους και περιφέρειες, σπάμε το φόβο και τη μοιρολατρία, παλεύουμε για τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με καλυμμένες όλες τις σύγχρονες ανάγκες μας!», καταλήγει η ανακοίνωση της ΟΓΕ.
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)