Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έκοψε την πίτα το Επιμελητήριο Φθιώτιδας


Στο γεμάτο Τουριστικό Περίπτερο του Αγίου Λουκά το Επιμελητήριο Φθιώτιδας υποδέχτηκε μέλη και φίλους για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.
Η εκδήλωση όμως δεν περιορίστηκε μόνο στο φλουρί και στο δώρο που έκρυβε, αλλά περιελάμβανε την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας του Επιμελητηρίου με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την παρουσίαση της αγοράς απινιδωτή.
Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αλέκος Διαμαντάρας και ο ίδιος ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητής Γιώργος Πετράκος.
Προηγήθηκαν βραβεύσεις μελών και επιχειρήσεων που εξακολουθούν να διακρίνονται σε ένα δύσκολο περιβάλλον, με την ευχή να συνεχίζουν να προσφέρουν και να στηρίξουν την ελληνική επιχειρηματικότητα. Τις δυσκολίες της αγοράς επισήμανε άλλωστε στην ομιλία του και ο Αλέκος Διαμαντάρας και με την ευκαιρία της παρουσίας τριών κυβερνητικών βουλευτών (Καραναστάσης, Μιχελής, Σαρακιώτης), ζήτησε μέτρα που θα ανακουφίσουν και συγχρόνως θα στηρίξουν τους επαγγελματίες.
Ξεχωριστό κομμάτι της εκδήλωσης και η βράβευση των Νίκου Μανώλη (ΑΛΑΛ), Κώστα Μπέλλη (Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών), Αναστασία Ξαρχά (Προϊσταμένη της ΚΥ Γ.Ε.ΜΗ.) και Ελπιδοφόρου Χρυσοβέργη – Δώρας Μπίτση (whelling to help).
Ειδική παρουσίαση της ομάδας Φθιώτιδας της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, που είναι υπεύθυνη για την ιδέα τοποθέτησης αρκετών απινιδωτών και έχουν εκπαιδεύσει εκατοντάδες άτομα (μικρούς και μεγάλους) στο να σώζουν ζωές.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, οι Δήμαρχοι Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης και Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, οι Αντιπεριφερειάρχες ΠΕ Φθιώτιδας, Ευθύμιος Καραΐσκος και Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Αποστολόπουλος, η πρώην βουλευτής Ελένη Μακρή, περιφερειακοί σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι από Δήμους της Φθιώτιδας και εκπρόσωποι των ΜΜΕ του νομού.
Ο πρώην Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Φθιώτιδας Γιάννης Λούκας μίλησε από καρδιάς για τον «εργάτη» Κώστα Μπέλλη. Ακολούθησαν οι Αλέκος Διαμαντάρας και Κώστας Ψειρόπουλος
Ο Αλέκος Διαμαντάρας και τα κορίτσια του Επιμελητηρίου

efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)