Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κοπή πίτας Αντικαρκινικής Εταιρείας στα Καμένα Βούρλα






  «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, ακόμα και να νικήσουμε τον καρκίνο..»
Το παράρτημα Λοκρίδας της Αντικαρκινικής Εταιρείας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στα Καμένα Βούρλα.

Η υπεύθυνη του τμήματος Καμένων Βούρλων Γιούλη Σουσώνη ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του Συλλόγου και ευχήθηκε να υπάρξουν αισιόδοξες εξελίξεις και τη νέα χρονιά σε έρευνες που αφορούν στα σοβαρά θέματα της Υγείας.



Στην ομιλία της η πρόεδρος Αθανασία Καβάλα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η δύναμη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας των παρατημάτων και των τμημάτων της, είναι μεγάλη και σεβαστή όταν διαθέτει ισχυρό εθελοντικό σώμα. Πλαισιώστε και εσείς το τμήμα των Καμένων Βούρλων και δημιουργείστε εθελοντικό σώμα ισχυρό και ελάτε κοντά μας να αγωνιστούμε μαζί ενάντια στον καρκίνο και να τον νικήσουμε. Ο καθένας μόνος του μπορεί να κάνει πολλά, όλοι μαζί όμως μπορούμε να κάνουμε περισσότερα».



Η γιατρός Αλεξάνδρα Βεντούρη Νασοπούλου δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook: «Με χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της αντικαρκινικής εταιρείας παράρτημα Λοκρίδος, για την εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας. Βρίσκομαι πλάι τους και στηρίζω τον σύλλογο να συνεχίσει να σβήνει πίκρες και ανασφάλειες ενώ χαρίζει χαμόγελα και επιτυχίες, με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, παρακάμπτοντας τον θάνατο που απειλεί καθημερινά τους συνανθρώπους μας».










Από ....... LamiaReport

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)