Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πολυεπίπεδη συνεργασία των αδελφοποιημένων Δήμων Λαμιέων και Πάφου


Στην Πάφο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης με την ευκαιρία των εκδηλώσεων για την επίσημη έναρξη της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης- Πάφος 2017.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Δήμαρχος Λαμιέων είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος την επαναδραστηριοποίηση των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο Δήμων, αλλά και την επανεκκίνηση του Δικτύου Πάφου-Αδελφοποιημένων Πόλεων της Ελλάδος.
Στη συνάντηση οι δύο Δήμαρχοι αποφάσισαν, ακόμα, τη διοργάνωση κατά το τρέχον έτος μιας πολιτιστικής εκδήλωσης στην Πάφο με τη συμμετοχή των Φιλαρμονικών των πόλεων- μελών του Δικτύου, τη φιλοξενία ομάδας παιδιών της Πάφου στο Δήμο Λαμιέων και τη φιλοξενία της επόμενης συνάντησης του Δικτύου Πάφουαπό το Δήμο μας.
Στη συνάντηση των Δημάρχων Λαμιέων και Πάφου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων και Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Πάφου Παναγιώτης Βορκάς και Λίνος Τσοκκάς αντίστοιχα, καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)