Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

[ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ] ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Γενική Συνέλευση την Παρασκευή για την κατάργηση των εργολαβιών στη «ΛΑΡΚΟ»


Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 3 Φλεβάρη με θέμα: «Συνέχιση του αγώνα για την κατάργηση του σκλαβοπάζαρου όλων των εργολαβιών και ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων στην ίδια τη «ΛΑΡΚΟ» με σύμβαση αορίστου χρόνου» καλεί το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Φθιώτιδας.
Ολόκληρη η Ανακοίνωση: 

   Σ      Υ       Ν       Δ       Ι       Κ        Α       Τ      Ο
 ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ  ΕΡΓ/ΧΝΙΤΩΝ  ΚΑΙ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
 Μ Ε Τ Α Λ Λ Ο Υ    Ν Ο Μ Ο Υ     Φ Θ Ι Ω Τ Ι Δ Α Σ
 ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ ΠΛ. ΔΙΑΚΟΥ  ΕΡΓ. ΚΕΝΤ. ΦΘΙΩΤ
 ΑΡΙΘ.ΕΓΓΡ.   ΒΙΒΛ.ΕΠΑΓΓ.ΣΩΜ.ΠΡΩΤ.ΛΑΜΙΑΣ 46/95  
EMAIL:  politiskp@gmail.com   Τηλ: 6937887924
  Fax: 22330-41164
Αρ.Πρωτ.    -11-                                                                    ΛΑΡΥΜΝΑ 31/01/2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 40 ΕΤΗ»
   Συναδέλφισες και συνάδελφοι ,
  Στις 31-01-1977 η εργατιά της ΛΑΡΚΟ μετρούσε την πέμπτη ημέρα απεργίας απέναντι στον Μέγα Βιομήχανο της εποχής Μποδοσάκη , απέναντι στην τότε κυβέρνηση της Ν.Δ. που στήριζε τους Μποδοσάκηδες , απέναντι στον κρατικό και παρακρατικό μηχανισμό των Μποδοσάκηδων.
 Ήταν ένας αγώνας δίκαιος αλλά και σκληρός που κράτησε 110 ημέρες και έληξε με ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ.
 Ήταν ένας αγώνας που αγκαλιάστηκε από όλη την Εργατική Τάξη της χώρας και παγκόσμια , όμως χτυπήθηκε παράλληλα από όλη την αστική Τάξη της χώρας και τους εκπροσώπους της.
 Ήταν ένας αγώνας που αποδεικνύει στην πράξη πως η εργατιά όταν έχει σωστά αιτήματα , σωστό προσανατολισμό , όταν ξεχωρίζει ποιοι είναι οι αντίπαλοι και ποιοι φίλοι της , όταν είναι μια σιδερένια γροθιά , τότε είναι ανίκητοι , γιατί χωρίς εμάς γρανάζι δεν γυρνά.
  Θα πούμε πολλά στο επόμενο διάστημα γι΄ αυτό τον αγώνα , γιατί πραγματικά η πείρα που βγαίνει  είναι όπλο στα χέρια μας σήμερα.
  Εμείς οι εργαζόμενοι στις εργολαβίες στη ΛΑΡΚΟ συσπειρωμένοι στο Συνδικάτο μας σήμερα  στον ίδιο δρόμο βαδίζουμε.
  Με δυσκολίες , με αδυναμίες , όμως και με αποφασιστικότητα για την υλοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας , την κατάργηση του σκλαβοπάζαρου των εργολαβιών και την ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων από τις εργολαβίες στην ίδια τη ΛΑΡΚΟ.
 
Ο αγώνας συνεχίζεται , αποδείξαμε στην πράξη πως μόνο με αγώνα έρχονται θετικά αποτελέσματα στους εργαζόμενους.
  Σε αυτή τη βάση μετά από την επιτυχημένη 48ωρη απεργία μας , προκηρύσσουμε έκτακτη  Γ.Σ για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03-02-2017 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στον κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ με θέμα: «Συνέχιση του αγώνα για την κατάργηση του σκλαβοπάζαρου όλων των εργολαβιών και ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων στην ίδια τη ΛΑΡΚΟ με σύμβαση αορίστου χρόνου».
Η συνέλευση θα γίνει με διευκόλυνση.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ , ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                     ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝ.                           ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥ
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)