Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΟΕΔΗΝ: Το υπουργείο Υγείας αμφισβητεί τα πτυχία 5.000 μονίμων υπαλλήλων των νοσοκομείων


2041757.jpg
Στο «στόχαστρο» μπαίνουν οι σπουδαστές του α΄ και β΄ κύκλου σπουδών ορισμένων ιδιωτικών ΤΕΕ, οι οποίοι πήραν τα πτυχία τους πριν από 12 χρόνια, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.
Όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας,  θα πρέπει να ξαναδώσουν εξετάσεις, σε χρόνο που δεν καθορίζεται επακριβώς, για να τους χορηγηθούν εκ νέου πτυχία.
«Στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (κυρίως τα νοσοκομεία) προσλήφθηκαν από τις εν λόγω Ιδιωτικές  Σχολές και υπηρετούν σήμερα πάνω από 5.000 μόνιμοι υπάλληλοι (κυρίως νοσηλευτικό προσωπικό). Σήμερα κατέχουν οργανικές θέσεις. Με τη συμμετοχή τους στις πτυχιακές εξετάσεις αμφισβητείται η πρόσληψή τους μέσω ΑΣΕΠ ακόμη και εάν επιτύχουν, καθ’ ότι ο βαθμός ήταν τότε το κύριο προσόν διορισμού. Επίσης θα αμφισβητηθούν οι έως σήμερα υπηρεσιακές και μισθολογικές μεταβολές (μετατάξεις,  βαθμολογική – μισθολογική κατάταξη και ωρίμαση κ.α.)” σημειώνει η Ομοσπονδία.
Περιφερειακή Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΕΕ
Διεύθυνση ΠΕ & ΔΕ
ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΔΕ ΑΡΤΑΣ «ΣΧΟΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗ», «ΤΟΜΗ»


ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΔΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ «ΑΘ. ΛΕΚΚΑ»
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΔΕ ΑΝ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΚΟΡΜΑΝΟΥ» «ΠΙΣΣΑΛΙΔΟΥ» «Ε.ΒΑΡΩΣΗ»
ΔΔΕ ΣΕΡΡΩΝ «ΑΣΤΕΡΩ ΓΑΓΑΝΕΛΗ»
ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΔΕ Γ ΄ΑΘΗΝΑΣ «Λ.ΑΣΗΜΑΚΗ»
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΔΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ «Ι.ΜΠΑΖΟΥΚΗ» «ΣΠΑΡΗ ΒΑΝΑ»
ΔΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΛΑΡΙΣΑΪΚΗ»,»ΒΑΪΤΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ», «ΒΑΜΒΑΚΑΛΙΝΑ ΜΑΡΙΑ», «MAKΡΙΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΉ», «ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ», «ΚΟΥΖΕΛΕΑΣ», «ΓΙΑΤΣΟΥ ΜΑΤΙΚΑ»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)