Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρώτη ημέρα της ΔΕΥΑΛ στο κτίριο «κόσμημα» για την πόλη

lamiareport.gr Πρώτη ημέρα της ΔΕΥΑΛ στο κτίριο «κόσμημα» για την πόλη (ΒΙΝΤΕΟ)
Από σήμερα οι δημότες εξυπηρετούνται στο νέο κτίριο της ΔΕΥΑΛ, το οποίο είναι ενεργειακά αυτόνομο και επιδοτούμενο από χρήματα της Ε.Ε. - Αυτοψία από τον Νίκο Σταυρογιάννη στην πρώτη ημέρα λειτουργίας.
Είναι συνολικής έκτασης 4.110 τ.μ., είναι βιοκλιματικό, δηλ. ενεργειακά αυτόνομο και το σημαντικότερο: Δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ στους δημότες της Λαμίας, αφού όλο το έργο επιδοτήθηκε από χρήματα της Ε.Ε.
Πρόκειται για το νέο κτίριο της ΔΕΥΑ Λαμίας το οποίο είναι πραγματικά ένα "κόσμημα" όχι μόνο για την περιοχή μας, αλλά για όλη την Ελλάδα και το οποίο φέρει την υπογραφή του Λαμιώτη Αρχιτέκτονα - Μηχανικού και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, Βασίλη Τριανταφύλλου.
Ο Γενικός Δ/ντης της ΔΕΥΑΛ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες ξενάγησαν και ενημέρωσαν το δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη την πρώτη ημέρα της λειτουργίας στις νέες εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΛ.
Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)