Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δείτε που είχαν κρύψει τα ναρκωτικά οι συλληφθέντες στην Αγία Τριάδα


Και αστυνομικός σκύλος στην επιχείρηση της ασφάλειας – μισό κιλό ηρωίνης ταξίδευε προς Αθήνα
Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, φωτογραφίες από τα ευρήματα της Ασφάλειας Λαμίας σε ΙΧ επιβατικό που σταμάτησαν χθες το πρωί στα διόδια της Αγίας Τριάδας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο ρομά ένας άνδρας και μια γυναίκα ταξίδευαν προς Αθήνα όταν  τους σταμάτησαν  για έλεγχο αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας αξιοποιώντας πληροφορίες σχετικά με διακίνηση ηρωίνης. Στην επιχείρηση συνέδραμε και αστυνομικός σκύλος ο οποίος δεν άργησε να εντοπίσει σε ειδική κρύπτη στην κονσόλα του αυτοκινήτου μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, σε μορφή συμπαγούς πλάκας, μεικτού βάρους 494 γραμμαρίων.
Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το όχημα, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που είχαν πάνω τους οι συλληφθέντες.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)