Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αίτημα παράτασης προθεσμιών ΚΤΕΟ λόγω κακοκαιρίας


Αίτημα για παράταση προθεσμιών τεχνικών ελέγχων λόγω της κακοκαιρίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι υπόχρεοι κάτοχοι οχημάτων, κατέθεσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιωτικών ΚΤΕΟ προς τις Περιφέρειες της χώρας.

Σε επιστολή του, ο πρόεδρος του δ.σ. του Συνδέσμου Κωνσταντίνος Βήκας σημειώνει ότι, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών, δεν κατέστη εφικτό σε πολλές περιοχές της χώρας να λειτουργήσουν κανονικά πλήθος δημοσίων και ιδιωτικών ΚΤΕΟ, αλλά και να μετακινηθούν με ασφάλεια οι υπόχρεοι ιδιοκτήτες οχημάτων και ιδιαίτερα των δίκυκλων, με αποτέλεσμα να μην διενεργηθεί έγκαιρα ο προβλεπόμενος χρονικά τεχνικός έλεγχος αρκετών οχημάτων.

Ο Σύνδεσμος ζητεί «για λόγους ίσης αντιμετώπισης των κατόχων των οχημάτων διαφόρων περιοχών της περιφέρειας» τη χορήγηση εύλογης χρονικής παράτασης για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων των περιοχών όπου εξελίχθηκαν ακραία καιρικά φαινόμενα.
Τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ προτείνουν τα συγκεκριμένα οχήματα να προσέρχονται μέχρι την καταληκτική ημερομηνία που θα οριστεί από τις περιφέρειες με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ίσχυαν κατά την ημερομηνία προγραμματισμού τους.

Σε ό,τι αφορά τα λοιπά οχήματα που η καταληκτική τους ημερομηνία ήταν πριν από την εμφάνιση των ακραίων καιρικών φαινόμενων, ο Σύνδεσμος ζητεί να εφαρμόζονται κανονικά οι διατάξεις περί αποκλίσεων και προστίμων.
http://www.naftemporiki.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)