Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτή είναι η ομολογία του αδίστακτου δολοφόνου της Θώμης


Για πράσινους δράκους κι άλλα τέρατα κάνει λόγο ότι του όπλισαν το χέρι – Ωστόσο για την οργάνωση μιλάει με τη λογική που χρησιμοποιούν και οι οπαδοί του Σώρρα
Την απολογία – ομολογία του δολοφόνου της Θώμης Κουμπούρα, Χρήστου Μπαλαντίνα, φέρνει στη δημοσιότητα σήμερα το «πρώτο θέμα», έχοντας σβήσει κάποια ονόματα τα οποία περιλαμβάνονται πλέον στη δικογραφία.
Το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Σώρρα και Πρόεδρος της περιφερειακής οργάνωσης Θεσσαλίας της «Ελλήνων Συνέλευσις», κάνει λόγο για συνωμοσίες, για την αγάπη του προς το θύμα και για πράσινους δράκους και σαύρες που σκότωσε εκείνο το βράδυ!
Σύμφωνα λοιπόν με το τελευταίο σενάριο που είχε την ευκαιρία να σκαρώσει στην 5ημερη αναμονή για την απολογία του, είναι θύμα πλεκτάνης, ήθελε να κάνει παιδί με τη Θώμη η οποία τελικά τον πρόδωσε, ωστόσο εκείνο το βράδυ (ξημερώματα Τετάρτης για ‘κείνον) σκότωσε έναν πράσινο δράκο με πολλά κεφάλια, με την παρότρυνση βέβαια της Θώμης!
Στο τέλος ζητάει την θανατική ποινή πιστός στα ελλάνεια αξιακά πρωτόκολλα, όπως αναφέρει…

Κοινοποιήστε:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)