Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μπλόκο και στην Ανθήλη


Mpralos mploko16 30
Συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των Goodies πραγματοποιούν αυτή την ώρα (13.10), αγρότες του Μπλόκου της Ανθήλης.
Η διαμαρτυρία είναι χωρίς τρακτέρ στη μέση του δρόμου, παρά από ομάδα αγροτών που πεζή ενημερώνει για τις θέσεις της απέναντι στα μέτρα που έχει πάρει η Κυβέρνηση.
Για τη διευκόλυνση των οδηγών πραγματοποιείται εκτροπή από το 209 και την είσοδο στο Σταθμό και εξέρχονται 400 μέτρα πιο κάτω στην έξοδο της Ανθήλης.
Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα στο ύψος της Νίκαιας όπου υπάρχει μπλόκο από τις 12 το μεσημέρι και στα δύο ρεύματα. Μάλιστα το εμπόδιο για Αθήνα παραμένει μόνιμα από χθες, ενώ ανοίγει το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη μετά από δύο ώρες.
Επίσης οι αγρότες της Αιγιαλείας ανακοίνωσαν πως από σήμερα ο αποκλεισμός της εθνικής Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου, θα είναι τρίωρος, από τις 17:00 έως τις 20:00 κάθε απόγευμα.
Στην Αιτωλοακαρνανία οι αγρότες θα στήσουν σήμερα δύο μπλόκα, ένα στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου και ένα στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας.
Οι κινητοποιήσεις ωστόσο θα κλιμακωθούν τις επόμενες ημέρες, καθώς οι αγρότες δε φαίνεται να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στια συζητήσεις με την Κυβέρνηση, που από την πλευρά της θεωρεί ότι έχει κάνει ότι είναι δυνατόν στο μέτρο των μνημονιακών της υποχρεώσεων.
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)