Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λαμία: Ξέσπασε πυρκαγιά σε πολυκατοικία (φωτό, βίντεο)


Ο πυκνός καπνός που έβγαινε από το υπόγειο «έπνιξε» τους ενοίκους του υπογείου και του πρώτου ορόφου.
Η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 3:30΄ από το υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Μάρκου Μπότσαρη στη Λαμία, όπου βρίσκονται τα ρολόγια της ΔΕΗ. Μέσα σε λίγα λεπτά ο πυκνός καπνός που έβγαινε από το υπόγειο σκόρπισε τον πανικό, όχι μόνο στους ενοίκους, αλλά και στη γειτονιά.ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

lamprkpok2
«Άκουσα κάποιες εκρήξεις και όταν βγήκα είδα τη φωτιά. Πήρα τα πράγματά μου γρήγορα και έτρεξα να φύγω. Στις σκάλες πνίγηκα από τον καπνό. Έπεσα και ανέβηκα μπουσουλώντας», είπε στο LamiaReport ένας νεαρός φοιτητής που έμενε σε γκαρσονιέρα του υπογείου.
Επίσης οι καπνοί «έπνιξαν» και το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου μέσα υπήρχε μια οικογένεια. Οι άνθρωποι βγήκαν στο μπαλκόνι για να μπορέσουν να αναπνεύσουν, ενώ οι πυροσβέστες ήταν έτοιμοι να τους κατεβάσουν με το καλάθι, αλλά δεν χρειάστηκε.
lamprkpok3
Στο σημείο από την πρώτη στιγμή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Π.Υ. Λαμίας και από την 7η ΕΜΑΚ, καθώς επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα πληρώματα των οποίων πρόσφεραν βοήθεια σε ηλικιωμένα άτομα που είχαν αναπνευστικό πρόβλημα από τους καπνούς.
lamprkpok4
lamprkpok5
lamprkpok6
lamprkpok7
lamprkpok8

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)