Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με δύο συνδυασμούς οι εκλογές στην ΕΠΣ Φθιώτιδας


epsf44
Με δύο συνδυασμούς, απ’ ότι φαίνεται, θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, τη Δευτέρα 23 Γενάρη (17.30), στα γραφεία της.
Ο ένας θα είναι του απερχόμενου προέδρου Δημήτρη Κουτρουμάνου, που θα ζητήσει για μία ακόμη φορά την ψήφο των σωματείων – μελών της ΕΠΣ Φθιώτιδας και ο άλλος θα είναι από ομάδα νέων παραγόντων οι οποίοι εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση το βράδυ της Τετάρτης 11/1, την οποία υπογράφει, ως εκπρόσωπος του Συνδυασμού, ο Σωτήρης Κουτσοβέλης, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες προς το παρόν.
Στην ανακοίνωσή τους αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Αγαπητοί φίλοι-παράγοντες των σωματείων της ΕΠΣ Φθιώτιδας
Μετά από παρότρυνση αρκετών σωματείων, μία ομάδα έμπειρων παραγόντων με πολύχρονη θητεία στα διοικητικά δρώμενα, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στις εκλογές της ΕΠΣ Φθιώτιδας και να διεκδικήσουν τα ηνία της Ένωσης για τα επόμενα 4 χρόνια.
Πρόκειται για παράγοντες με όρεξη για δουλειά, με στόχο αποκλειστικά το καλό του ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, μακριά από ιδιοτέλειες και μικροσυμφέροντα, με ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, αλλά και όραμα για να αποκτήσει και πάλι η ΕΠΣ Φθιώτιδας τη χαμένη της αίγλη.
Με γνώμονα λοιπόν όλα τα παραπάνω, η ομάδα αυτή σχημάτισε Συνδυασμό και θα κατέβει αυτόνομα στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.
Περισσότερα τις επόμενες ημέρες…»
Με την ευκαιρία να δούμε την εκλογική ανακοίνωση της ΕΠΣ Φθιώτιδας:

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του καταστατικού της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, και ιδίως των άρθρων 11, 12, 14, 15, 16, 17, 25, 26, 27, 28, 29, 35, 42 και την από 5 Ιανουαρίου 2017 αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.
ΣΥΓΚΑΛΟΥΜΕ
Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων – Μελών της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ στην Λαμία, στην αίθουσα των γραφείων της, οδός Όθωνος 1, 3ο όροφος, Λαμία, την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17.30 με θέματα ημερήσιας διατάξεως:
1) Επικύρωση των πληρεξουσίων εγγράφων των αντιπροσώπων των σωματείων μελών από την Γενική Συνέλευση.
2) Εκλογή με φανερή ψηφοφορία από τους αντιπροσώπους των σωματείων – μελών δύο γραμματέων ως πρακτικογράφων της Γενικής Συνέλευσης.
3) Ανάγνωση και Έγκριση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, διοικητικού απολογισμού, ισολογισμού και της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και λήψη απόφασης για την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη.
4) Διαγραφές Σωματείων άρθρα 6 και 12 παρ. 2δ1 του Καταστατικού.
5) Εκλογή με φανερή ψηφοφορία 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής.
6) Διεξαγωγή αρχαιρεσιών με μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου {11 τακτικών και 5 αναπληρωματικών} με τετραετή θητεία καθώς και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής {3 τακτικών και 2 αναπληρωματικών μελών} επίσης με τετραετή θητεία.

***  Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας κατά την ως άνω ορισθείσα ημέρα και ώρα διεξαγωγής της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η τελευταία θα επαναληφθεί στον αυτό τόπο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διατάξεως την αυτή ημέρα , Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18.45. Κατά τα λοιπά θα εφαρμοστούν οι σχετικές διατάξεις του καταστατικού της Ε.Π.Σ.Φ. όπως, άρθρο 11 παρ. 4,5,7,8,10,11,12 του Καταστατικού της Ε.Π.Σ.Φ.
***  Υποψηφιότητα για την εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο και για την Εξελεγκτική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Φ. μπορεί να υποβάλλει οποιοσδήποτε επιθυμεί σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 26 παρ. 1- 1α,1β-παρ. 2α,2β,2γ – παρ.3 – παρ.4 του καταστατικού της και να μην εμπίπτει στα κωλύματα του άρθρου 29 του καταστατικού της.
***  Οι δηλώσεις υποψηφιότητας κατατίθενται στην Γραμματεία της Ε.Π.Σ.Φ. έως το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15.00.
Η ανάρτηση των υποψηφιοτήτων μετά τον έλεγχο και την επικύρωσή τους από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Φ. σε σχετική συνεδρίασή του, θα γίνει την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 σε εμφανή θέση των γραφείων της Ε.Π.Σ.Φ. (Πίνακας Ανακοινώσεων) άρθρο 26.4 του καταστατικού. 
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)