Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στους δρόμους οι αγρότες – Δίωροι αποκλεισμοί Εθνικών Οδών


tha-parameinoun-trakter-tous-ston-kombo-nikaias-agrotes-thessalias.jpg
Με δίωρους αποκλεισμούς Εθνικών Οδών κάνουν «πρεμιέρα» στις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, διαμαρτυρόμενοι για τη φορολόγηση του επαγγέλματος, το ασφαλιστικό και το κόστος του πετρελαίου και του ηλεκτρικού ρεύματος.
Ειδικότερα από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη τα μέλη του αγροτικού συλλόγου Αιγίου θα αποκλείουν την εθνική οδό από τις 17:00 έως και τις 19:00 ενώ στην συνέχεια θα ληφθούν νέες αποφάσεις. Όπως διαμηνύουν οι αγρότες της Αιγιαλείας από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου βγαίνουν όλοι οι αγρότες της Αχαΐας μαζί με συμβολικούς αποκλεισμούς της νέας εθνικής οδού στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας.
Επίσης, από τις 18:00 μέχρι τις 20:00, οι αγρότες του Τυρνάβου, προχωρούν σε αποκλεισμό της εθνικής Λάρισας – Κοζάνης, στον κόμβο του Αργυροπουλίου.
Επίσης, συγκέντρωση έχουν προγραμματίσει για σήμερα Τρίτη στη Φαλάνη και οι αγρότες της Λάρισας με κεντρικό θέμα συζήτησης την ανάπτυξη μπλόκου στον Πλατύκαμπο.
Την προσεχή Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, τις …μηχανές για κινητοποιήσεις ζεσταίνουν και οι αγρότες στην Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, τα Φάρσαλα.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό, θα στηθεί και πάλι το μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας.
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)