Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έρχονται νέα χιόνια στη Φθιώτιδα, ανασυντάσσονται οι υπηρεσίες


Ο φετινός χειμώνας θα έχει όπως όλα δείχνουν μεγάλη διάρκεια.Στη Φθιώτιδα κλείνουμε 3η βδομάδα κακοκαιρίας με νέο κύμα χιονοπτώσεων που εκδηλώνονται από το βράδυ της Δευτέρας στα ορεινά της Δυτικής Φθιώτιδας . Από το πρωί χιονίζει και στην περιοχή του Μπράλου όπως και στον Δομοκό με ήπια τα φαινόμενα στις τελευταίες περιοχές.
Ευτυχώς που μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε παρέμβαση γιατί βρισκόμαστε σε φάση ανασυγκρότησης δηλώνει στον FM-1 ο εντεταλμένος για την Πολιτική Προστασία περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Καρακάντζας.
Μηχανήματα και εργαζόμενοι έχουν καταπονηθεί από τις συνεχείς παρεμβάσεις των προηγούμενων ημερών, έχουμε ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν και εκεί εστιάζουμε τις τελευταίες ώρες,τονίζει ο κος Καρακάντζας. Η ΕΜΥ και η Πολιτική Προστασία ενημερώνουν για νέο ισχυρό φαινόμενο από την Πέμπτη μεσημέρι με χιόνια που μπορεί να φτάσουν και στο κέντρο της Λαμίας γιαυτό ο κος Καρακάντζας ζητά από τους κατοίκους των ορεινών κοινοτήτων να φροντίσουν να ενισχύσουν τις προμήθειές τους και να δείξουν υπομονή. 


lamiafm1.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)