Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η απάντηση του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας στη χθεσινή καταγγελία

  Η απάντηση του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας στη χθεσινή καταγγελία
ΠΡΟΣ: LAMIAREPORT – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
Κύριοι,
Διά της παρούσης θα θέλαμε να καταθέσουμε και την δική μας άποψη – απάντηση για το περιγραφόμενο στην καταγγελία συμβάν που έλαβε χώρα στο δρομολόγιο των 9.30 από Αθήνα-Λαμία την 18η Ιανουαρίου 2017.
Θα θέλαμε λοιπόν να επισημάνουμε τα εξής:
  • Η εικόνα 3-4 ανθρώπων με μάσκες στο πρόσωπο που επιθυμούν να ταξιδέψουν δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Εάν δεν έχεις την εμπειρία (την κακή εμπειρία) να έχεις περάσει έμμεσα ή άμεσα κάτι ανάλογο, όπως η καταγγέλλουσα κυρία αλλά και ο υπογράφων την παρούσα επιστολή, δυστυχώς σου προκαλεί το λιγότερο εντύπωση. Η συμπεριφορά του εν λόγω υπαλλήλου θεωρούμε ότι αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό και για τις ενέργειές του ήδη ελέγχεται από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της εταιρείας μας.
  • Το λεωφορείο είναι μεταφορικό μέσο ανθρώπων και όχι φορτηγό. Ο κάθε επιβάτης δικαιούται να ταξιδέψει με μέχρι 2 αποσκευές. Εμείς ως εταιρεία ουδέποτε εφαρμόσαμε με αυστηρότητα το μέτρο αυτό και στη συγκεκριμένη περίπτωση από τη στιγμή που ο πατέρας απάντησε και εξήγησε τον λόγο και τα πράγματα φορτώθηκαν και κανένα επιπλέον κόμιστρο δεν πλήρωσε.
  • Ο καπνιστής οδηγός ήδη έχει κληθεί σε απολογία και θα υποστεί τις προβλεπόμενες από τον κανονισμό κυρώσεις.
Ως Διοίκηση προσπαθούμε και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών και δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην ευγένεια του προσωπικού μας και σε καμία περίπτωση η σημερινή μας επιστολή δεν προσπαθεί να τα παρουσιάσει όλα «ρόδινα και καλώς καμωμένα».
Σε καμία όμως περίπτωση η συμπεριφορά κάποιων, ελαχίστων ευτυχώς, ανθρώπων δεν μπορεί να αμαυρώσει την εικόνα όλης της εταιρείας και των εργαζομένων σε αυτή που είναι πάνω από 200 άτομα. Όπως επίσης σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αμαυρωθεί και το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας, η οποία έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθά καρκινοπαθείς και ουδέποτε το έχει διαφημίσει.
Κλείνοντας, θα πρέπει να επισημάνουμε, την εύλογη νομίζουμε απορία μας, γιατί η καταγγελία έγινε από κάποια ανώνυμη κυρία και όχι από τους άμεσα θιγόμενους του περιγραφόμενου περιστατικού.                                      
για την ΚΤΕΛ Α.Ε.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)