Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σερβίρουν ποτά μπόμπες σε ανήλικα παιδιά!

  Λαμία: Σερβίρουν ποτά μπόμπες σε ανήλικα παιδιά!
Πολλές οι καταγγελίες από τους γονείς - Κάποια από τα παιδιά κατέληξαν στο νοσοκομείο.
Δεν είναι ότι συνέβη μόνο τώρα την Πρωτοχρονιά. Το ίδιο γίνεται και τα Σαββατόβραδα που βγαίνουν τα παιδιά για διασκέδαση στα μπαράκια της πόλης, ευτυχώς όχι σε όλα.
Πολλά από αυτά επιστρέφουν στο σπίτι όχι απλά μεθυσμένα, αλλά άρρωστα. «Τα συμπτώματα δεν είναι μόνο η ζαλάδα και ο εμετός. Είναι συμπτώματα δηλητηρίασης. Άλλα έχουν ταχυκαρδία και σπασμούς. Ο οργανισμός τους έχει υποστεί σοκ. Βλέπεις τα ξημερώματα ανήλικα παιδιά στα επείγοντα του νοσοκομείου και σε πιάνει η καρδιά σου. Υπάρχει κάποιος έλεγχος στα ποτά που κυκλοφορούν; Και ποιος σερβίρει ανήλικα παιδιά και μάλιστα μπόμπες;», έλεγε εργαζόμενος του νοσοκομείου στο LamiaReport.
Κάποιοι γονείς υποστηρίζουν ότι μπορεί να μην είναι από το ποτό, αλλά από "ουσίες" που μπορεί να έχουν ρίξει στο ποτό. «Να βλέπεις τα ξημερώματα, στο κέντρο της πόλης, παιδιά να μην μπορούν να σταθούν όρθια. Να μην καταλαβαίνουν που βρίσκονται και να είναι υποβασταζόμενα από άλλα...», έλεγε ένας γονιός.
Επίσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ το χασίς "θερίζει" στην εφηβεία σε αγόρια και κορίτσια. Μάλιστα λόγω έλλειψης χρημάτων τα περισσότερα παιδιά καπνίζουν ότι χειρότερο κυκλοφορεί. Το skunk («σκανκ» στα ελληνικά).
Είναι το πιο δημοφιλές είδος κάνναβης και παρασκευάζεται συνήθως μέσω υδροπονικής καλλιέργειας γι αυτό είναι και πιο φθηνό στην αγορά. Το skunk σε συχνή καθημερινή χρήση, προκαλεί μόνιμες βλάβες στη λευκή ουσία του εγκεφάλου των χρηστών. Βλάβες που μπορεί να οδηγήσουν σε πολύ σοβαρές ψυχικές ασθένειες, όπως είναι η ψύχωση, αλλά και σοβαρή επιβράδυνση στις εγκεφαλικές λειτουργίες.
Δυστυχώς οι περισσότεροι γονείς δεν γνωρίζουν ότι πολλά παιδιά έχουν ξεκινήσει από το γυμνάσιο και το λύκειο να κάνουν χρήση skunk και άλλων ουσιών.
Ναρκωτικά και ποτά "μπόμπες". Δυο καυτά θέματα για τη Λαμία, που οι αρχές πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή, πριν η κατάσταση ξεφύγει εντελώς.
lamiareport.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)