Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πολυαγαπημένη ΛΑΡΚΟ μας....

Χρονογράφημα τού Φοίβου Ιωσήφ
Πολυαγαπημένη ΛΑΡΚΟ μας
Κανένας δεν περίμενε ότι αυτός ο έρωτας θα εξελίσσονταν με τέτοια ταχύτητα αλλά κυρίως με τέτοια σφοδρότητα. Σβουριχτά γλωσσόφιλα που θεράπευαν ακόμη και την πυώδη αμυγδαλίτιδα. Νέες μέθοδοι ίασης στοματικής κοιλότητας και φάρυγγος. Πώς να σας τα πώ και πώς να σας τα μολογήσω. 

΄Ηρθε ο Υπουργός Αλέκος Φλαμπουράρης και εξέτασε εκ του σύνεγγυς την υπόθεση της καρκινοπαθούς Λάρκο και απεφάνθη βροντοφώνως πως αν και δεν υπάρχει κανένα σχέδιο διάσωσης, νομίζει πως θα ήταν φρόνιμο να χρηματοδοτηθεί για κάποιο διάστημα ακόμη προκειμένου να γίνουν σκέψεις τόσο στα Υπουργεία όσο και από πλευράς των βαρέως σκεπτομένων συνδικαλιστών.
Η σκέψη δεν βλάπτει, η απόφαση είναι επικίνδυνη. Θέμα χρόνου δεν τίθεται, όλη η αιωνιότητα είναι μπροστά μας. Οι αιώνες περνάνε γρήγορα, οι ώρες αργούν να περάσουν. Επ αυτού συμφωνεί ακραδάντως και η καλλιτέχνης κα Βαγενά. Ενθαρρυντικό είναι επίσης το γεγονός πως ο πρόεδρος των συνδικαλιστών κ. Αγγελέτος ξεκαθάρισε ότι η εταιρεία πρέπει να μείνει υπό κρατικόν έλεγχο μέχρι να μείνει στον τόπο, μιά κι έξω. Χρειαζόμαστε πάντως τα χρήματα των αφελών φορολογουμένων μέχρι τον Αύγουστο που θα ανακάμψουν και οι τιμές του νικελίου. 
Μετά την δήλωση αυτή του κ. Αγγελέτου κύκλοι της wall street αιτούνται προτεραιότητα στην πρόσληψή του ήρωος ΄Ελληνος συνδικαλιστού ως broker μεγάλων επενδυτών με μυθικές απολαβές. Η Ινδία την ίδια ώρα δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και μέσω του συνδέσμου Ινδών φακίρηδων προσφέρει ακόμη περισσότερα σύν μία βασιλική κόμπρα μήκους 4 μέτρων προκειμένου να τον αποσπάσει από τους Αμερικανούς ιέρακες. Το δίλλημα για τον κ. Αγγελέτο βαρύ, αλλλα εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική του.
¨Όμως ας έρθουμε εις τα καθ ημάς. Η Λάρκο είναι επιζήμια εδώ και πολλά χρόνια καθισμένη στο σβέρκο του κάθε ΄Ελληνα φορολογούμενου αλλά και άνεργου. Απομυζά με βιαιότητα τα ελάχιστα εισοδήματα των πολιτών και ουδέποτε ανακάμπτει. Ο κ. Φλαμπουράρης άσχετος παντελώς, συμφωνεί με νέες ροές πολύτιμου χρήματος και κόπου των οικτρώς φορολογουμένων για την ικανοποίηση συνδικαλιστικών φιλοδοξιών ανθρώπων με υψηλό οικογενειακό φρόνημα αφού οι χρηματοδοτήσεις νομίμως θα ενδυναμώσουν τις οικογένειες των εργαζομένων και κυρίως των συνδικαλιστών που κανένα πρόγραμμα μετά 30 χρόνια χρεοκοπίας δεν έχουν εκπονήσει. ΄Όχι κορόϊδα. Όταν ακούει κάποιος σώφρων πως μία βιομηχανία είναι κρατική το λιγότερο που μπορεί να υποστεί είναι δυσπλασία του παγκρέατος. Για σκεφθείτε να διοικεί ένα τέτοιο εργοστάσιο το υπαλληλικό προσωπικό της πολεοδομίας ή του δασαρχείου (μη γελάς εσύ, μη νομίζεις ότι δεν σε βλέπω), για σκεφθείτε και μετά βυθιστείτε με δύναμη στον κόσμο του ερέβους, όλος δικός σας. Μην βάλετε οφθαλμοκαλύπτρες, το σκοτάδι είναι απόλυτο.
Οι προηγούμενοι, δήθεν τάχαμ δεξιοί, έστρεφαν την κρατική κάνουλα προς τις τσέπες των υπαλλήλων της αποτυχημένης Λάρκο αλλά ψέλιζαν και καμμιά κουβεντούλα περί βιωσιμότητας της επιχείρησης. ΄Ετσι μωρέ, για να βάζουν όλοι στη γκανιότα, μπας και το χάψουν οι κουτόφραγκοι ότι νεκραναστήθηκε η δεξιά, φιλοσοφημένοι άνθρωποι.
Κύριε Φλαμπουράρη, Σας παρακαλώ πολύ, είστε γέρος άνθρωπος πλέον, δεν Σας μένει καιρός να κάνετε προγράμματα τώρα για την Λάρκο, the time is over. Aφήστε κανάν νεότερο να βάλει την ταφόπλακα, εμείς ούτως η άλλως ηλίθιοι είμαστε, μην μας το φωνάζετε με ντουντούκα, η ακοή μας λειτουργεί ακόμη επαρκώς.

Φοίβος Ιωσήφ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sperchios.com/news/polyagapimeni-larko-mas/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)