Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Έφυγε" Λαμιώτης επιχειρηματίας...

  "Έφυγε" Λαμιώτης επιχειρηματίας...
Ακόμη ένας αγαπητός συμπολίτης μας και πολύ γνωστός στην πιάτσα της Λαμίας, "έφυγε" από κοντά μας.
Πρόκειται για τον επιχειρηματία Γιάννη Ζυγούρη, πατέρας ενός μικρού παιδιού, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 54 ετών, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Ο Γιάννης Ζυγούρης χρόνια τώρα είχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στο χώρο των αντιπροσωπειών και τροφοδοτούσε πολλά καταστήματα και καφετέριες της πόλης, άλλα και της ευρύτερης περιοχής με τα προϊόντα που αντιπροσώπευε.
Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον άνθρωπο Γιάννη Ζυγούρη, όσο και για τις επιχειρηματικές του ικανότητες.
Η κηδεία του Γιάννη Ζυγούρη θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 3:00΄ το μεσημέρι στον ιερό να του Αγίου Γεωργίου Λαμίας (κοντά στην οδό Αθηνών πρώην s/m DIA).
Ένας φίλος αναγνώστης μας έστειλε μια φωτογραφία με το σχόλιο «Καλό ταξίδι φιλαράκια», που ο Γιάννης Ζυγούρης είναι μαζί μα τον Κώστα Κουνούκλα (Ο Φούνες της Λαμίας) που "έφυγε" ξαφνικά προχθές στην ίδια ηλικία. Η φωτογραφία είναι από την παλιά ταβέρνα του Γώγου στην οδό Κοραή στη Λαμία, και είναι ο Γιάννης, ο Κώστας και δυο ακόμα φίλοι τους.
lamiareport.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)