Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ! Ο Τσίπρας χάνει την Κύπρο και φέρνει 4ο Μνημόνιο...


Πηγή: voicenews.gr

Το ένα χαστούκι πίσω από το άλλο τρώει η Ελλάδα. Η δήλωση του Μαλτέζου Υπουργού Οικονομικών, Εντουαρντ Σικλούνα, προκαλεί αίσθηση και δείχνει τις πραγματικές προθέσεις των Ευρωπαίων. 

-Ισως, όταν βρεθεί κάποιος εκτός Ελλάδας, μπορεί να δει το ελληνικό πρόγραμμα και το χρέος της χώρας μέσα από «μάτια ξένα. Αυτά είναι λεφτά των Μαλτέζων και έχουμε δανειστεί σε πολύ υψηλότερο επιτόκιο για να δανείσουμε με τη σειρά μας την Ελλάδα σε πολύ χαμηλότερο», αναφέρει ο κ. Σικλούνα. Δεν πρόκειται να κάνει θυσίες ο λαός της Μάλτας για να διορίζει η κυβέρνησή σας τις αδελφές Νοτοπούλου κι αλλους 27.000 μετακλητούς κηφήνες στο Δημόσιο. Το ίδιο δηλαδή που έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις σας…»

Παρά τις αντιρρήσεις του κ. Σικλούνα για διαγραφή του ελληνικού χρέους, η μικρή χώρα της Μεσογείου είναι ανοιχτή για οποιαδήποτε άλλη ελάφρυνση του χρέους, όπως η επέκταση των αποπληρωμών ή περαιτέρω μείωση των επιτοκίων που στην ουσία μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το «κούρεμα».


Χτύπημα πρώτο.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε ευθαρσώς πως έρχεται 4ο Μνημόνιο σε περίπτωση αποχώρησης του ΔΝΤ, ενός Μνημονίου ευρωπαϊκού (δηλαδή γερμανικού) το οποίο φυσικά θα έχει ένα αποτέλεσμα και μόνο. Να πληγεί το ελληνικό νοικοκυριό. 

Χτύπημα δεύτερο.

Το τρίτο χτύπημα έρχεται από το Κυπριακό μέτωπο. Η δήλωση Ερντογάν είναι ενδεικτική. «η Τουρκία δεν πρόκειται να δεχτεί συμφωνία για την Κύπρο εάν δεν διασφαλίζεται η θέση της ως εγγυήτριας δύναμης. Έχουμε πει στην Κύπρο και την Ελλάδα, ξεκάθαρα, πως δεν θα πρέπει να περιμένουν λύση χωρίς την Τουρκία ως εγγυητή. Θα είμαστε εκεί για πάντα».

Η κυβέρνηση καταρρέει και συμπαρασύρει την χώρα. Κατάρρευση Εθνική, οικονομική, ηθική…

http://voicenews.gr/
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καμένα Βούρλα:Θρήνος για τον 20χρονο φοιτητή

Εγινε η πρωτη διαδρομή Τιθορέα-Μώλος-Λιανοκλάδι παρουσία Σπίρτζη(φωτο+βίντεο)