Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μέχρι Παρασκευή οι αιτήσεις Αναπληρωτών ενισχυτικής διδασκαλίας


ekpaideysh xeria
Πρόσκληση σε εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ12.08 και ΠΕ06 από τους πίνακες αναπληρωτών γενικής εκπαίδευσης, απευθύνει το υπουργείο παιδείας προκειμένου να ξεκινήσει η Ενισχυτική Διδασκαλία στα σχολεία.
Οι αμοιβές αντιστοιχούν σε εκείνες των αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου, ή/και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, σύμφωνα με την σχετική υπουργική απόφαση. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ) από Τετάρτη 14 έως και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016
Από την παρούσα διαδικασία εξαιρούνται:
α) όσοι έχουν ήδη προσληφθεί ως αναπληρωτές (πλήρους ή μειωμένου ωραρίου) κατά το τρέχον σχολικό έτος. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται όσοι, κατόπιν πρόσληψης, για οποιονδήποτε λόγο δεν έχουν αναλάβει υπηρεσία ή έχουν παραιτηθεί, καθώς και εκείνοι των οποίων η πρόσληψη έχει ανακληθεί.
β) όσοι, έχουν απενεργοποιήσει την αίτησή τους βάσει της οποίας συντάχθηκε και κυρώθηκε ο Ενιαίος Πίνακας Αναπληρωτών για το σχολικό έτος 2016-2017.
Σύμφωνα με την κατάσταση των σχολείων για την Περιφέρεια Στερεάς προβλέπονται 59 θέσεις εκ των οποίων 13 στη Φθιώτιδα για το 6ο Γυμνάσιο Λαμίας και τα περιφερειακά Γυμνάσια Σπερχειάδας, Δομοκού, Καμένων Βούρλων, Στυλίδας, Ελάτειας, Αμφίκλειας και Αταλάντης. Ειδικότερα ζητούνται 5 εκπαιδευτικοί ΠΕ02.00, 5 ΠΕ03.00 και από ένας ΠΕ04.01, ΠΕ04.02/ΠΕ12.08 και ΠΕ06.
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)