Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνεργασία δείχνουν οι κάλπες του Οικονομικού Επιμελητηρίου Στερεάς Ελλάδας


Η παράταξη της ΔΗ ΚΙ Ο και Συνεργαζομένων που πολιτικά αναφέρεται στο χώρο τηςΝΔ κέρδισε πανελλαδικά τις χθεσινές εκλογές για το Οικονομικό Επιμελητήριο.
Σε επίπεδο περιφερειακού τμήματος Στερεάς Ελλάδος για μεν το τοπικό διοικητικό συμβούλιο με μικρή διαφορά πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η παράταξη της ΠΣΔΟ προσκείμενη στο παρελθόν στο ΠΑΣΟΚ και δεύτερη δύναμη με μικρή διαφορά ψήφων η ΔΗ ΚΙ Ο.Και οι δύο παρατάξειςκαταλαμβάνουν από 3 έδρες στο νέο Δ/Σ και μια έδρα καταλαμβάνει η παράταξη που έχει αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του FM-1 το μέλος της ΔΗ ΚΙ Ο Γιώργος Κοτρώνης, τόνισε ότι το Οικονομικό Επιμελητήριο δεν είναι συνδικαλιστική οργάνωση αλλά θεσμικός σύμβουλος της πολιτείας, άσχετα αν η Πολιτεία δεν ακούει τις προτάσεις και απόψεις του επί κρίσιμων οικονομικών θεμάτων.
Όσον αφορά τη συγκρότηση σε σώμα του Δ/Σ του παραρτήματος ο κ Κοτρώνης ανέφερε ότι αυτό θα γίνει μάλλον μετά τις γιορτές και αφού ολοκληρωθεί η ακριβής καταμέτρηση του συνόλου των εκλογικών αποτελεσμάτων.Θα χρειαστεί πάντως για την συγκρότηση, συννενόηση μεταξύ των παρατάξεων αφού καμία δεν εξασφάλισε την απαιτούμενη πλειοψηφία.
lamiafm1.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)