Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γλέντι μέχρι πρωίας στο χορό του Α.Ο Μώλου(φωτο&video)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, για αλλη μια χρονιά, η εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Μώλου, το βράδυ του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Μώλου.
 Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, καθώς και η οργάνωση και η εξυπηρέτηση από τα μέλη της ομάδας, που με χαρά και υπευθυνότητα προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, προκειμένου να μείνουν ευχαριστημένοι όλοι οι επισκέπτες.
 Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου,Γιάννης Αθανασίου και ο Δημήτρης Γαλάνης εκ μέρους της Διοίκησης, ευχαρίστησαν θερμά όλους τους φίλους της ομάδας που  βρίσκονται δίπλα της, παρέχοντας την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή τους.
Η λαχειοφόρος που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς τυχερούς να κερδίσουν πλούσια δώρα, προσφορά των καταστημάτων της τοπικής αγοράς

 Τη μουσικοχορευτική διασκέδαση ανέλαβαν ο Μακριδάκης Γιάννης και Σταματούλης Αλέξανδρος με χορούς κρητικούς , νησιώτικα και λαικά που πυροδότησε το κέφι των παρευρισκομένων και το γλέντι που καλά κράτησε, μέχρι πρωίας.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)