Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άγριο φονικό στη Λαμία: Σκότωσαν γνωστή παιδοψυχίατρο

Ψάχνουν το δολοφόνο της άτυχης Θώμης

astynomia nos
Επισήμως η Ασφάλεια Λαμίας επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για στυγερή δολοφονία ο θάνατος της 45χρονης Λαμιώτισσας παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα, το άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκε σήμερα το πρωί στις 11 στο σπίτι της στην οδό Φοίνικος, από τον αδερφό της Κώστα.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που έχει συμβεί και σύμφωνα με την επίσημη αστυνομία το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο λαιμό και στο στήθος, από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.
Στη συνέχεια ο δολοφόνος φέρεται να καθάρισε τα ίχνη του και έφυγε από το σπίτι αφήνοντας το κλειδωμένο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο και δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης και αυτό σε πρώτο χρόνο δείχνει ότι ο δράστης ήταν γνωστός της άτυχης παιδοψυχιάτρου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ενημερωτικό της ΕΛ.ΑΣ. «ο χώρος εξερευνήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σωρού της θανούσας».
Η Θώμη Κουμπούρα είχε ιδρύσει το Ασκληπιείον, έναν πρότυπο ιατρικό χώρο όπου μπορούσαν να βοηθηθούν όχι μόνο παιδιά αλλά και οι οικογένειες τους.
asklipieion1Δεν εμφανίσθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο και ο αδερφός της Κώστας άρχισε να την αναζητεί φθάνοντας μέχρι το σπίτι της. Εκεί βρήκε την αγαπημένη του αδελφή μέσα στα αίματα και η συνέχεια είναι γνωστή…
Ως ηλεκτρονική εφημερίδα είχαμε την τύχη και τη χαρά να συνεργαστούμε μαζί της, φιλοξενώντας τις πολύτιμες συμβουλές της, αλλά και τις δραστηριότητές της με τελευταία μία ειδική ημερίδα για την σχολική βία. Ήταν ένα άνθρωπος ευφυής και δραστήριος και ο θάνατός της καταγράφεται ως μια τεράστια απώλεια για την κοινωνία της Λαμίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)