Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας: Οι απατεώνες πήραν 45.000€ από τη γιαγιά!

  Φθιώτιδα: Οι απατεώνες πήραν 45.000€ από τη γιαγιά!
Δεν πίστευαν στη τύχη τους οι απατεώνες που κατάφεραν να πάρουν από την ηλικιωμένη όλα τα χρήματα που είχε κρυμμένα στο σπίτι....
Το απίστευτο συμβάν έγινε την περασμένη εβδομάδα στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα.
Οι δυο απατεώνες συστήθηκαν στην 75χρονη ως υπάλληλοι της ΔΕΗ. Της μίλησαν για τις εκπτώσεις που μπορεί να έχει στο λογαριασμό της και αφού κέρδισαν την εμπιστοσύνη της, της είπαν ότι θα πρέπει να κάνουν έναν ελέγχο στο ρολόι και τον ηλεκτρικό πίνακα.
Οι "τεχνικοί" διαπίστωσαν διαρροή στον πίνακα και την είπαν ότι υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς μέχρι να επιδιορθώσουν τη βλάβη. Την έπεισαν μάλιστα και ότι θα έπρεπε να βγάλει τα χρήματα που ίσως υπήρχαν στο σπίτι έξω από αυτό γιατί θα μπορούσαν να καούν.
Δυστυχώς η ηλικιωμένη δεν κατάλαβε ότι είχε να κάνει με απατεώνες και έβγαλε τα χρήματα από την κρυψώνα. Η συνέχεια ήταν εύκολη για τους απατεώνες αφού με την μέθοδο της απασχόλησης την πήραν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν.
Βέβαια ούτε οι ίδιοι δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι η λεία τους θα ήταν 45.000€.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ούτε τα παιδιά της ηλικιωμένης γνώριζαν ότι υπήρχαν αυτά τα χρήματα κρυμμένα στο σπίτι.
Οι απατεώνες μιλούσαν άπταιστα Ελληνικά, ήταν περίπου 40 ετών και έφυγαν με ένα μικρό μαύρο αυτοκίνητο.
Το να υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά ότι πρέπει να ενημερώνουμε γονείς, παππούδες και γιαγιάδες για τους απατεώνες που κυκλοφορούν και σκαρφίζονται απίθανους τρόπους για να τους πάρουν το κομπόδεμα, είναι περιττό.
lamiareport.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)