Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διαγωνισμός για τα καύσιμα της Αστυνομίας Φθιώτιδας


Astynomia carΠρόσκληση σε φυσικά ή νοµικά πρόσωπα, τις ενώσεις προµηθευτών, τους συνεταιρισµούς και τις κοινοπραξίες προµηθευτών, να υποβάλλουν τις προσφορές τους για την προµήθεια αμόλυβδης βενζίνης και πετρέλαιο κίνησης, απευθύνει η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας για το μήνα Νοέμβριο, προϋπολογισθείσας δαπάνης οχτώ χιλιάδων ευρώ (8.000,00€ με ΦΠΑ).
Οι προσφορές μπορούν να κατατεθούν το αργότερο µέχρι την ∆ευτέρα 31 – 10– 2016 και ώρα 11:00΄ στο Γραφείο ∆ιαχείρισης της ∆ιεύθυνσης Αστυνοµίας Φθιώτιδας (Λεωφ. Αθηνών 188 - 2ος όροφος – 35100 – Λαµία). Στις 12.00 της ίδιας ημέρας θα γίνει αποσφράγιση των προσφορών από την Τριμελή Επιτροπή της Υπηρεσίας που έχει οριστεί.
Για πληροφορίες που αφορούν τους όρους της πρόσκλησης, οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνονται Γραφείο ∆ιαχείρισης της ∆ιεύθυνσης Αστυνοµίας Φθιώτιδας, τηλ.: 22310 – 56 832.
Κατεβάστε ή διαβάστε ολόκληρη την πρόσκληση εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)