Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνεδριάζει η ΟΕ της Περιφέρειας - Σε εξέλιξη διαγωνισμοί για τη Φθιώτιδα


Mpak MERYP1Πλούσια και πάλι σε θέματα είναι η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (42η) της Περιφέρειάς Στερεάς Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων Περιφερειακών Επιτροπών (Λ. Καλυβίων 2, 3ος όροφος - Λαμία).
Συνολικά 39 θέματα στην ημερήσια διάταξη χωρισμένα σε 10 υποενότητες:
Σημειώνουμε ότι στη συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας δόθηκε τέλος στο σήριαλ κατακύρωσης του διαγωνισμού για το έργο στη γέφυρα του Ινάχου προϋπολογισμού 2 εκατομμυρίων ευρώ με την ανάδειξη τελικού μειοδότη και συνολική έκπτωση 45,387%. Επίσης πάει προς επανάληψη η δημοπρασία του έργου της γέφυρας του Κωσταλεξίου προϋπολογισμού 2,4 εκ. ευρώ αφού απέβη άγονη η πρώτη προσπάθεια. Η επανάληψη της δημοπρασίας θα γίνει την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016.
Τέλος για το διαγωνισμό υπηρεσιών φύλαξης των κτιρίων της ΠΕ Φθιώτιδας, η Οικονομική Επιτροπή είχε δεχτεί την ένσταση της εταιρίας «GROUP HELLAS SECURITY ENERGIE E.E.»  που είχε αποκλειστεί με το αιτιολογικό ότι δεν είχε παραστατικό εκπροσώπησης από τον αντιπρόσωπό της, καθώς όπως αποδείχτηκε συμμετείχε με τον νόμιμο εκπρόσωπο - και ιδιοκτήτη της, ενώ στον άλλο διαγωνισμό για τις υπηρεσίες καθαριότητας, αναδείχτηκε προσωρινός μειοδότης η εταιρεία «ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.», με τιμή προσφοράς 60.711,29 € με ΦΠΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)