Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άνοιξε η εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας για τις μετεγγραφές


foit parko5Από τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης (26/10) όσοι φοιτητές έχουν αιτηθεί μετεγγραφή θα μπορούν να δουν το αποτέλεσμα μέσω της ειδικής εφαρμογής του υπουργείου παιδείας στη σχετική σελίδα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στην εφαρμογή με τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους επιλέγοντας φυσικά το ίδρυμα στο οποίο ανήκουν πχ Τεχνολογικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας.
gnetΣημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που τα αποτελέσματα βγαίνουν μέσα σε μία εβδομάδα.
Συνολικά υποβλήθηκαν 12.318 αιτήσεις από τις οποίες έγιναν δεκτές και εξετάστηκαν οι 11.762 (οι υπόλοιπες 556 αιτήσεις υποβλήθηκαν από μη δικαιούχους μετεγγραφής) και οι επιτυχόντες ανέρχονται στους 5.169, δηλ. ποσοστό 44%.
Σημειώνεται ότι ενστάσεις – αιτήσεις θεραπείας μπορούν να υποβληθούν μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής από τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, ενώ οι εισαχθέντες με την κατηγορία των παθήσεων της υπ’ αρ. Φ.151/17897/Β6 (ΦΕΚ 358 Β΄) ΚΥΑ (ποσοστό 5%), μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου  2016.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)